Forholdet mellem helvedesild & angst

03/20/2010 by admin

Forholdet mellem helvedesild & angst

Helvedesild er en meget smertefuldt og ubehageligt tilstand, som kan ske for alle, og der har haft chicken pox og har været udsat for varicella - zoster-virus, den virus, der er ansvarlig for helvedesild og kylling pox.

Præsentation

Efter skoldkopper ligger virus hvilende i nærheden af kroppens rygmarven. Når virussen aktiveres, præsenterer det som smertefulde blærer, der starter midt ryg og spredt omkring forreste del af brystet til brystbenet; denne tilstand kaldes helvedesild.

Årsager

Mens der er ingen kendt årsag bag udbrud, rammer helvedesild folk med høj stress niveauer og svage immunforsvar.

Fysiske og psykiske symptomer

Ifølge American Academy of Family Physicians klager personer med helvedesild over influenza-lignende symptomer, træthed og angst. Betingelsen er forstyrrende ind i dagligdagen og kan forårsage angst og nød i syge.

Angst og helvedesild

Helvedesild kan producere frustration, irritation og depressive følelser. Smerten kan afbryde sleep og negativt påvirker humør, både risikofaktorer for udvikling af angst.

Forebyggelse

Varicella-zoster vaccinen (for helvedesild) og varicella vaccine (til skoldkopper) lavere risiko for at udvikle helvedesild. Mennesker der er tilbøjelige til udbrud bør praksis stresshåndtering og lære mestringsstrategier, som giver lindring til patienter under infektioner og mindske risikoen for at udvikle angst eller gør det værre i løbet af et tilfælde af helvedesild.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com