Sådan Roll din ankel

08/15/2010 by admin

Sådan Roll din ankel

Rullende din ankel vil ofte resultere i en ankel forstuvning. En ankel forstuvning opstår, når du flytter din ankel uden for dens normale vifte af bevægelse. Dette strækker sig ledbånd resulterer i smerter, hævelse, begrænset vifte af bevægelse og besvær forsynet med vægt. Ankel forstuvninger er en fælles skade, der opstår i atleter, dem, der udøver og under deltagelse af dagligdags aktiviteter. Ankel forstuvninger er smertefulde, og det anbefales ikke at du bevidst forsøger at rulle din ankel.

Instruktioner

• Deltage i kontakt sport. Fodbold, fodbold, basketball og hockey er slagfast sport med masser af standsning, start, løb, blokering og pludselige ændringer i retning. Den fancy footwork af disse sportsgrene og direkte kollisioner kan føre til valsede ankler.

• Slid sko ikke velegnet til øvelse. Under træning, bør du være iført korrekt monteret vandre- eller løbesko. Iført sko, der er dårligt udstyret eller upassende for motion--som højhælede sko eller sandaler--kan føre til valsede ankler.

• Gå eller køre på ujævne overflader. Krakket fortovet kan føre til din rullende eller vridning din ankel samtidig med at gå til en løbetur, gå eller løbe.

• Motion barfodet. Manglende støtte til din fod og ankel mens du arbejder kan føre til en rullet ankel.

Tips & advarsler

  • Aldrig roll din ankel med vilje. Spraining en ankel kan føre til et væld af problemer--herunder kronisk ankel smerter og ustabilitet. Hvis du forstuvning en ankel, anbefaler American Academy of Orthopaedic Surgeons, giver mulighed for fire til seks uger for korrekt healing og forebyggelse af langsigtede problemer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com