Hvor meget Protein Per dag for en vegetar?

03/13/2010 by admin

Hvor meget Protein Per dag for en vegetar?

Proteinbehov af en person er beregnet efter deres vægt og aktivitet niveau. Dette gælder for både vegetarer og ikke-vegetarer. Dog gør kilde til protein en forskel.

Interessante fakta

Ifølge Montana State University, vegetabilske proteiner har en anden sammensætning, og de er ikke fordøjet så meget som animalske proteiner. På grund af dette har den samme mængde af animalske proteiner og vegetabilske proteiner en forskellige faktiske værdi af samlede indtag. Hvis du spiser vegetabilske proteiner som en tredjedel af din kost, du har brug for flere gram protein per dag.

Numre

En gennemsnitlig voksen behov mellem 0,35 g til 0,5 gram protein per pund kropsvægt pr dag alt efter deres aktivitetsniveau (atleter behov mere, op til dobbelt så meget). 150 lb voksen vegetar behov omkring 75 gram protein om dagen.

Eksempler

En veganer er en person, der vælger ikke at indtage animalske produkter. De har brug at spise lidt mere protein end en ovo-lacto-vegetar, der ikke spiser kød, men spise æg og mejeriprodukter.

For en ovo-lacto-vegetar, 2 kopper af 1 procent mælk 32 g, 2 æg (12 g) og 2 kopper af fedt gratis yoghurt (28 g) totaler 72 gram protein.

Til en veganer, 2 kopper havregryn (12 g), 2 kopper af bagte bønner (24 g), 4 spsk jordnøddesmør (32 g) og 2 kopper af broccoli (8 g) totaler 76 gram protein.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com