Hvordan man genkender tandkødsbetændelse symptomer

05/30/2010 by admin

Hvordan man genkender tandkødsbetændelse symptomer

Gum sygdomme af enhver art er ikke ønskeligt. Vi bør stræbe efter at opretholde ordentlig tand og tandkød omhu for at undgå at udvikle tandkødsbetændelse. Hvis du føler du kan udvikle tandkødsbetændelse er det imidlertid vigtigt at genkende tegn eller symptomer. Brug følgende til at hjælpe dig med at genkende symptomerne på tandkødsbetændelse.

Instruktioner

• Tjek din tandbørste efter børstning for at se, hvis du ser en lille "pink" på børster. Dette ville være blod, der er akkumuleret fra dit tandkød mens du børster. Dit tandkød kan også bud eller smertefuld, når du børster hvis du er ved at udvikle tandkødsbetændelse.

• Kig på dit tandkød i spejlet. Hvis de vises hævede, har ændringer i tekstur eller måske tandkødet trækker sig væk fra tænderne, dette er et symptom skal tjekkes ud som tandkødsbetændelse. Farven på dit tandkød kan ændres fra en sund lyserød til en melet ud rød og kan endda forekomme lidt stribet i farve. Har disse gum symptomer tjekket af din tandlæge.

• Floss tænderne i din daglige rutine, tandhygiejne, og har du måske bemærket overdreven blødning. Hvis det bliver en daglig foreteelse, bør du have dette symptom tjekket af din tandlæge.

• Bemærke en stigning i en dårlig smag i munden eller en mærkbar ændring af har dårlig ånde. Dette kan indikere et symptom på tandkødsbetændelse og er et andet symptom på tandkødsbetændelse vurderes af din tandlæge.

Tips & advarsler

  • Se din tandlæge som anbefalet og følg deres anvisninger til at hjælpe behandle tandkødsbetændelse.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com