Massageterapi for Sports skade

07/07/2010 by admin

Massageterapi for Sports skade

Mange typer af massage er forbundet med sport. I nogle tilfælde, kan massage hjælpe med at forhindre sportsskader opstår. Men når en sports skade er opstået, massage terapi fcan hjælpe hastighed heling og reducere associerede smerter.

Bennefits af Sports-Massage

Ud over nogle gange at hjælpe forebygge skader opstår, efter skade massage kan hjælpe hastighed heling af opmuntrende blodgennemstrømning til det ramte område, reducerer muskelspændinger, der kan påvirke en fælles skade, og at reducere smerter og generel ubehag forbundet med skaden.

Massage kan have både fysiske og psykiske fordele. Fysiske fordele omfatter udvide væv porerne til at fremskynde heling, strække stramme væv, nedbryde arvæv og forbedre elasticiteten i væv. En af de psykologiske fordele ved sport massage efter en skade er den simple psykologiske fordel af følelse godt. Dette, kombineret med øget blod og lymfe flow, vil reducere helbredende tid og vil hjælpe med at reducere sandsynligheden for det samme område at blive såret igen.

Massage for specifikke betingelser

Selv om massage kan være gavnligt for en bred vifte af sports-relaterede skader, er det ofte bruges til at behandle skinnebenssmerter, plantar fasciitis, ankel stammer, forstrækning stammer og lysken stammer. Fordi visse sportsskader kan udløse muskelspændinger og spasmer, er det især nyttigt til at bringe kroppen tilbage i balance at tillade naturlig helbredelse for at forekomme.

Sports massageteknikker

Sports massageteknikker tendens til at være dyb væv teknikker og kan variere fra at være meget behageligt at være moderat smertelige. Hvis massagen, selv er smertefulde, være sikker på at vil fordelene komme senere med langt mindre langvarige smerter og hurtigere helbredelse.

Specifikke teknikker til sport massage omfatter svensk massage, kompression teknikker, cross-fiber massage, udløser punkt massage, ømme punkt massage og lymfe massage. Den passende teknik vil afhænge af typen af skade og ekspertisen hos din massør.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com