Definition af konserveringsmidler

07/12/2010 by admin

Ifølge en rapport fra 2004 af International mad oplysninger Rådet og den amerikanske Food and Drug Administration er konserveringsmidler ingredienser tilføjet til at bremse væksten af bakterier, mug, svamp og gær til at bevare integriteten af en spiselig produkt. Udseende og smag er vigtige for forbrugerne og producenterne ønsker en lang holdbarhed til at sikre, at folk holde køber varen; fysiske og kemiske konserveringsmidler er den oplagte løsning.

Historien om konserveringsmidler

Før købmandsforretninger og frysere, folk konserveret kød ved tørring og saltning dem. Salt dræber typerne af bakterier, der kan forårsage fødevarebårne sygdom. Frugter og grøntsager blev syltet eller lavet til syltetøj, forseglet i crocks eller dåse og så gemt i kælderen. Eddike og sukker, foruden salt--alle naturlige konserveringsmidler--blev brugt i processen.

Videnskabelige fremskridt

Selvom et par selskaber fortsætte med at bruge de samme metoder, har ingredienser og maskiner fra et århundrede siden, mest omfavnet fremskridt. Videnskab har kastet nyt lys over konserveringsmidler, giver producenter flere muligheder for at holde maden frisk. Bekvemmelighed, omkostninger og smag har alle bidraget til at skifte fra naturlige konserveringsmidler kemiske konserveringsmidler.

Typer af kemiske konserveringsmidler

Dine livretter kan indeholde ingredienser som citronsyre, natriumbenzoat, natriumnitrat, kaliumsorbat og mononatriumglutamat, eller MSG. chancerne er, at hvis ingrediensen ikke er let genkendelig, blev det tilføjet for at bevare farve eller smag.

Passer til forbrug?

FDA regulerer sikkerheden for konserveringsmidler. Men, nogle mennesker har en følsomhed over for visse konserveringsmidler, så et produkt listen over ingredienser skal læses omhyggeligt for at undgå allergiske reaktioner. Gul No. 5 og MSG er et par eksempler på konserveringsmidler, der beder en allergisk reaktion i en lille del af befolkningen. Ifølge Cancer forebyggelse koalitionen er det bedst at undgå nitrit for at mindske risikoen for børneleukæmi, hjernetumorer og kræft i spiserøret.

Informeret forbrugerisme

Forarbejdede fødevarer er propfyldt med konserveringsmidler. Nedsætte forbruget af forarbejdede fødevarer og du vil reducere din eksponering for konserveringsmidler. Hvis køber forarbejdede fødevarer er uundgåelig, læse etiketter omhyggeligt og søge efter et produkt, der indeholder mere naturlige ingredienser end uudsigelige kemiske. Måske salt og eddike er ikke så slemt i sammenligning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com