Anvendelser af sølv antibiotika

03/21/2010 by admin

Sølv har været anvendt medicinsk i fire tusinde år. Sølv antibiotika er en patenteret sølv hydrosol, en suspension af nanopartikler af sølv i rent vand på 10 vægtdele pr. million. Primære anvendelser for sølvhydrosol styrker immunforsvar, fremme sårheling, vandrensning behandlinger og dræbe smittefarlige patogener. I alternativ medicin bruges sølv hydrosol til at behandle mange menneskelige lidelser på grund af dets stærke evne til at dræbe bakterier.

Historiske anvendelser

Ældgamle folk bruges vand fartøjer lavet af sølv til at holde vandet fri for bakterier. Pulveriseret sølv blev brugt til behandling af sår. Sølv forbindelser blev brugt i behandling af sygdomme som syfilis og gonoré, for sår, til blood rensning, hjertelidelser og øjensygdomme. Sølv mønter blev ofte tilføjet til mælk eller vand for at holde dem rene på lang trek ud Vesten i pioneer dage i USA. Sølv præparater og kolloid sølv blev udbredt i USA før WWII, men med fremkomsten af antibiotika, sølv brugen ophørte i vid udstrækning.

Immunforsvar Builder

Sølv antibiotika eller sølv hydrosol, bruges internt til at styrke kroppens immunsystem. Dette er den primære årsag til de fleste mennesker tager sølv hydrosol, at forebygge eller slippe af forkølelse og influenza. Den sædvanlige dosis af sølv hydrosol er 1-3 tsk om dagen. Rapporter vrimler om effektiviteten og nytten af sølv hydrosol for øreinfektioner, ble udslæt, tandkødsproblemer, fodsvamp, gær infektioner, conjunctivitis, seng sår, vorter og ligtorne, gastrointestinale forstyrrelser og mange mere menneskelige lidelser.

Sårheling

Sølv hydrosol kan sprayes topisk på nedskæringer, hudafskrabninger, åbne sår, forbrændinger og hudproblemer til støtte i healing og genopbygning af væv. Sætte et par dråber på såret før du placerer en forbinding. Skyl huden med sølv hydrosol til støtte i healing acne, psoriasis og eksem. Spray det på enhver dårlig solskoldning så godt. Spritz sølv hydrosol i munden og næsen til at lindre forkølelsessår og tørre, ømme nasal passager.

Vandrensning

Sølv hydrosol har mange andre anvendelser udover de strengt lægelige. Tilføje sølv hydrosol til vandet (1 tbsp. til 1 gallon) til at rense og rense vand, hvilket er særligt nyttigt, når du rejser og vandet kan være mistænkt. Silver har en lang historisk brug for rensning af vand, og det bruges i mange byer vandbehandlingssystemer til denne dag.

Desinfektionsmiddel

Aftørre ren forurenede alle potentielt arealer og husholdningsartikler objekter med fuld styrke sølvhydrosol desinficere dem. Under influenzasæsonen, aftørre telefon, doorknobs, vandhaner, håndvaske, kuglepenne, køleskab håndtag og tv-indslag puder. Sættetid tandbørster med det og føje det til vand-pic løsning. Tør ned dørene, dræn og andre områder af huset, der kan blive forurenet med bakterier.

Kæledyr

Tilføje sølv hydrosol til pet's vand parabol er sandsynligvis den mest almindelige brug for dyr. Andre anvendelser omfatter sprøjtning det i en pet's ører, hvis øret mider er et problem, eller gnide nogle dråber af hydrosol ind i huden af øret med bomuld svaberprøver. Behandling af øjeninfektioner eller problemer med dråber i øjet. Gnid ind i kattens hud og pels, når der er problemer med eksem. Tilføj en ounce, eller to til Rovers bad. Hvis et kæledyr synes meget syg, give en skål af ufortyndet sølv hydrosol.

Hus og haveplanter

Spray blade af stueplanter med sølv hydrosol at slippe anlægget, enhver svamp, rot eller plantesygdomme. Føje det til at plante jord og hydroponiske løsninger. Bland sølvhydrosol med andre ingredienser, såsom eddike og salt, til brug som en råvarer vask til at fjerne truslen om salmonella og E. coli på overfladen af frugt og grøntsager.

Advarsler

FDA mener kolloid sølv og andre sølv præparater som pre-1938 narkotika, med henblik på at nyere og mere effektiv medicin er blevet udviklet. Kolloid sølv og sølv hydrosol betragtes som kosttilskud, men ikke nødvendigt for menneskers sundhed. Ifølge det nationale Center for komplementær og alternativ medicin, for meget sølv i kroppen kan føre til huden drejning blå permanent, en tilstand kaldet argyria. Med de nyere sølv hydrosol synes dette ikke længere være et problem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com