Er Vicks Vapor gnide OK at færdsel på småbørn?

08/31/2010 by admin

Da Vicks VapoRub blev opfundet i 1891, har det været brugt af millioner af mennesker til at behandle vejrtrækningsproblemer. Effektiviteten af dette og lignende produkter er kommet under brand for nylig som læger diskutere fordele og konsekvenserne af dens anvendelse.

Hvad det er

Ifølge Vick's VapoRub hjemmeside er de aktive ingredienser kamfer, eukalyptusolie og menthol. Kombinationen af disse ingredienser er beregnet til at lindre hoste symptomer og lethed vejrtrækning.

Advarsler

Vicks stærkt advarer at VapoRub ikke må bruges på børn under 2 år gammel. Et lignende produkt ved hjælp af forskellige ingredienser er tilgængelig for spædbørn og børn yngre end 2.

Sikkerhedsspørgsmål

Før du bruger dette produkt, sikre, at dine børn ikke har allergi over for nogen af indholdsstofferne. VapoRub er inhaleret og allergi kan have alvorlige eller fatale konsekvenser.

Kliniske forsøg

Proctor og Gamble, er moderselskab for Vick's, har udført tusindvis af humane kliniske forsøg på VapoRub og andre produkter for at sikre, at det ikke vil skade børnene det er hensigten at behandle.

Konklusion

Når de anvendes korrekt til behandling af hoste, er Vick's VapoRub sikkert at bruge for småbørn ældre end 2 år gammel med ingen præeksisterende tilstande.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com