Hvordan til at tabe 25 Pounds af mave fedt

08/02/2010 by admin

Hvordan til at tabe 25 Pounds af mave fedt

At tabe mave fedt (også kendt som abdominalt fedt) handler om mere end ser godt ud. Mens for mange, droppe et par pounds fra maven vil hjælpe dem ser ud og føles bedre, vil det også hjælpe beskytte mod alvorlige sygdomme som diabetes og hjertesygdomme. Dog kræver at tackle mave fedt en indsats og vedholdenhed; det vil ikke ske natten over. Og da kroppen ikke kaste pounds i en konsekvent og forudsigelig måde, mave fedt kan ikke målrettes specifikt for reduktion. Men der er håb. Med indsats og engagement, kan du gøre mave fedt historie.

Instruktioner

• Kend din fedt. Der er to slags abdominalt fedt. Disse er visceral, som er beliggende dybt inde i din krop og pakket omkring dine organer, og subkutane, som ligger tættere på overfladen, lige under din hud. Begge disse typer af fedt reduceres, men de kan ikke være "spot rettet." Det betyder, at du ikke kan vælge særlige områder for at reducere fedt. Vægttabet vil være et samlet organ oplevelse.

• Kend dig selv. Opretholde en sund vægt er vigtigt. Overvægt kan være farligt, men så kan er undervægtige; også, at miste vægt også hurtig kan være farligt. Sørg for at du angiver sund og realistisk mål baseret på dine evner og nuværende fysiske tilstand. Yo-yo kostvaner (kost du fortsætte for en kort tid, så Afslut) er dårligt for din krop og gøre det sværere at tabe, når du genoptager din kost. Kontakt en læge eller fitness-ekspert for at bestemme din sunde mål vægt og hjælpe dig med en tidslinje.

• Spise rigtigt. God ernæring er afgørende for at miste mave fedt eller noget fedt. Du vil få brug for at opretholde en konsekvent sund livsstil, hvis du vil buste at mave fedt. Det betyder, at en kost rig på vitaminer og mineraler er nøglen, sammen med sunde fedtstoffer (såsom dem fundet i avocadoer), fuldkorn, masser af proteiner, og vand for hydrering. Særlige kostbehov vil variere, så konsultere en diætist eller gør det selv med regeringens seneste Næringsanbefalingerne, kaldet My Pyramid.

• Øvelse. Fedt er gemt-up energi. For at tabe fedt, du har brug at brænde energi. En øvelsesprogram med hjerte-kar- og styrketræning vil hjælpe forbrænde fedt den hurtigste. Mindst 30 minutter om dagen anbefales, men 60 minutter er bedst. Prøv at blande din cardio og styrketræning med en bred vifte af træning til at holde det sjovt og holde dine muskler "gætte", eller tilpasning.

• Være patient. Det tager tid at tabe fedt. Din mave fedt kan ikke forsvinde natten; Det kan ikke engang være det første område af fedt, der forsvinder, men i sidste ende det vil har ingen steder at skjule. Holde spise rigtigt og udøver, og du vil brænde ikke kun at mave fedt, men andre former for usundt fedt, også, som vil føre dig til et lykkeligere, sundere og længere liv.

Tips & advarsler

  • Prøv at holde sig motiveret af uddannelse med en partner eller en gruppe. Har andre rundt for at spore dine fremskridt vil hjælpe dig forblive aktive.
  • Holde et tidsskrift. Nedskrive din kører, den vægt, du ophævelse og din personlige vægttab. På den måde kan du se udfolde dine resultater, som vil hjælpe dig med at holde sig motiveret.
  • Sørg for at tjekke med din læge før du begynder dit træningsprogram. Hvis du føler dig vedvarende smerter eller ubehag mens du gør en øvelse, stoppe og se din læge, før du fortsætter dit program.
  • Enkeltpersoner vil variere i forhold til deres ernæring og fitness behov. Så vær sikker på at din kost passer til din alder og køn og dine ernæringsmæssige behov.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com