Terapi for Elbow personskader

03/25/2010 by admin

Mange af de albue skader, der opstår under atletik, tunge løft eller gentagne bevægelser kan blive henvist til under den generiske betegnelse af epicondylitis, mere almindeligt kendt som tennisalbue. På trods af navnet, Tennisalbue er ikke begrænset til tennisspillere, men også almindeligvis påvirker bowlers, tømrere, fabriksarbejdere, golfspillere og alle andre, der bruger gentagne hånd og underarm bevægelser. Tennisalbue er en smertefuld tilstand som sener eller ledbånd i albue blive revet eller strækkes. Når skaden er sket, kræver genskabe albuen til fuld sundhed en rutine med hvile og blid motion.

Resten

Det første skridt i behandlingen af en albue skade er at behandle smerter. For at holde smerter på et minimum, skal betændelse i albuen reduceres så meget som muligt. Dette kræver ofte hviler albuen ved at undgå aktiviteter, der forværrer tilstanden og glasur området for at mindske hævelse. Mens smerten kan gøre det fristende for at undgå at bruge albuen helt, kan fuldstændig ude af leddet føre til nedsat blodgennemstrømning til området og muskel atrofi, som faktisk vil bremse den helbredende proces. For at forhindre dette, skal du fortsætte med at bruge albuen, samtidig undgå aktiviteter, der øger smerten.

Motion

Der er flere terapeutiske øvelser, som vil tillade dig at bruge albuen uden at forværre en skade. Øvelser bør lempes ind i og bør aldrig gøres til punktet af smerte. Hvis du føler smerte imens nogen albue øvelser, bør du stoppe op og gøre noget, der kræver mindre anstrengelse af området.

Inden du flytter ind på nogen øvelser, der kræver brug af vægte, strække det skadede område i et par blide måder. Den første metode til strække albue-området er at forstå en blød bold i hånden og klemme bolden forsigtigt i et par sekunder. Hvis du begynder at føle smerte, lad op nogle aftager på bolden indtil smerten. Gentag klemme 10 til 15 gange mindst to gange om dagen.

Du kan også strække albuen ved at holde armen lige ud og roterende håndled; blot slå håndfladen mod loftet og derefter tilbage mod gulvet. Dette vil medføre et træk i senerne i albuen. Kun slå dit håndled til punktet, hvor der er ingen smerter. Hvis det begynder at gøre ondt, stoppe rotationen og vende tilbage til den nedadgående holdning. Denne øvelse kan gøres i gentagelser af 10 flere gange om dagen.

Når du har haft et par dage af stretching, kan du tilføje vægte til at arbejde på styrke. Begynde med en lille vægt, som en 1-lb. håndvægte. Med vægten i din hånd, Placer din underarm på benet eller en tabel med hånden nedad, således at din hele armen understøttes, men håndleddet hænger ud over kanten. Langsomt hæve din hånd, og sænk den igen. Gøre 10 lifte på denne måde. Når du har afsluttet dem, slå din arm over med din palm ansigt op og gøre den samme øvelse, løfte vægten og sænke det ned igen. Din styrke stiger, kan du øge vægten samt antallet af gentagelser pr. dag.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com