Hvordan man kan tage en persons blodtryk

09/19/2010 by admin

Forhøjet blodtryk er ofte omtales som den tavse dræber. Der kan være nogen tegn eller symptomer, indtil det er for sent. Derfor er det vigtigt at kontrollere dit blodtryk jævnligt. Denne guide vil vise dig hvordan man kan tage læserens blodtryk.

Instruktioner

Hvordan man kan tage en persons blodtryk

• Har person resten i tre til fem minutter før måle deres blodtryk.

• Kontroller, at de sidder i en behagelig stilling, med deres ben og ankler uncrossed og ryggen understøttes. Placere deres arm, rejste til niveauet af deres hjerte, på et bord eller et skrivebord.

• Wrap den korrekt størrelse manchet gnidningsløst og stramt omkring den øverste del af den nøgne arm. Manchetten skal passe stramt, men der skal være plads nok til at glide en fingerspids under manchetten. Wrap ikke manchet omkring deres skjorte, manchetten bør altid være viklet arm hud. Være sikker på at den nederste kant af manchetten er 1 tomme over krølle af albuen.

• Sætte stetoskop øre stykker i dine ører, med øre stykker vender fremad. Sted stetoskop disken på den indvendige side af krølle af personer albuen. Hurtigt puste manchetten ved at klemme gummi pæren for at måle et systolisk blodtryk på omkring to hundrede. Puste manchetten hurtigt. Oppumpning manchetten for langsomt vil forårsage en falsk læsning.

• Løsne lidt ventilen og lade langsomt lidt luft ud af manchetten. Deflatere manchetten af 2 til 3 millimeter pr. sekund. Som du lade luften ud af manchetten, vil du begynde at høre hjerteslag. Lyt omhyggeligt til den første lyd. Kontrollere blodtrykket læsning ved at kigge på markøren på skiven. Dette tal vil være systolisk blodtryk.

• Fortsætte med at deflatere manchet, stadig lytter til hjerteslag. Du vil høre hjerteslag stopper på et tidspunkt. Kontrollere læsning på skiven. Dette nummer er det diastoliske tryk. Nedskrive blodtryk, sætte systolisk blodtryk før det diastoliske tryk.

Tips & advarsler

  • Vent altid to til tre minutter mellem målinger.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com