Hvordan skal man behandle med skoliose

09/18/2010 by admin

Hvordan skal man behandle med skoliose

Skoliose er den unormale svungne af rygsøjlen fra side til side. En ud af ti mennesker har skoliose, og de fleste er unge. Dit liv værd afhænger ikke af denne sygdom og hvordan det påvirker dit helbred. Læs videre for at lære at håndtere skoliose.

Instruktioner

• Få support fra deres jævnaldrende. Har mange folk du kan tale til når symptomerne på skoliose få dig ned. Hold positiv tænkning familie og venner omkring dig, som du kæmper for at behandle denne sygdom.

• Deltage i en støttegruppe. Mens har støttende familie og venner er rart, er der intet mere betryggende end at vide, andre i samme situation du befinder dig. Har en forælder eller ven sammen med dem for moralsk støtte, hvis du er bekymret om at gå alene.

• Informere dig selv. Coping med skoliose er mere vanskelig, hvis du er usikker på hvad sygdommen indebærer. Brug internettet, biblioteket, lægens kontor og din støttegruppe til at finde ud af så meget information om skoliose, som du kan. Læse andre casestudier, navnlig ones ligner din egen. Lær om de nyeste behandlinger og fremskridt i undersøgelsen af skoliose.

• Sænk din stress. Spille sport, motion, have et socialt liv. Gør hvad det kræver for at mindske stress i andre dele af dit liv. Beskæftiger sig med skoliose er stressende nok. For at undgå at blive knust, forenkle andre dele af dit liv, som arbejde og skole.

• Overveje alle behandlingsmuligheder. Din læge kan kun ønsker at være overvåget rutinemæssigt for milde betingelser. Din læge kan anbefale en back tandbøjle eller kirurgi. Der er andre alternative behandlinger, du bør forskning og spørg din læge om, såsom akupunktur og kiropraktik pleje.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com