Anvendelsesmuligheder for industrielle handsker

08/19/2010 by admin

Anvendelsesmuligheder for industrielle handsker

Der er mange forskellige typer af industrielle handsker, der har specifikke anvendelser. Industrielle handsker er generelt lavet af materialer, der bidrage til at undgå visse former for skader på en arbejders hænder.

Motorsav handsker

Den vigtigste brug af motorsav handsker er at beskytte hænderne mod skade, når du bruger en motorsav. Disse handsker er almindeligvis båret af bjergfolke og andre, der arbejder med træer.

Barbwire handleren handsker

Barbwire handleren handsker anvendes hovedsageligt af arbejdstagere, der er involveret i æglæggende et pigtråd hegn. Handsken beskytter arbejderens fingre fra at få hakker eller forslået af pigtråd.

Brandmand Gaunlets

Brandmand gauntlets er særlig gummihandsker, der er belagt med brandsikkert materiale til at beskytte brandmænd hænderne fra at blive brændt.

Engangshandsker

Engangshandsker bruges ofte af mennesker, der arbejder i storkøkkener eller med tilberedning af mad til opfylder sundheds-og hygiejnestandarder.

Medicinsk handsker

Medicinsk handskerne er lavet af forskellige polymerer, som omfatter gummi og latex. De er designet til at beskytte sundhedsarbejdere og patienter under overførslen af kropsvæsker fra vira og sygdomme.

Svejserens handsker

Svejsning indebærer anvendelse af en flammende faklen, der kræver en svejser til at bære særlige, læder svejserens handsker for at beskytte hænderne mod skade.

Flyvende handsker

Flyvende handsker anvendes hovedsageligt af flyvende personale, som er involveret i reparation af flymotorer eller selv fremstiller dem. Piloter samt andre flybesætninger engageret også slid særlige beskyttende handsker, der er flammebestandige.

Sandblæsning handsker

Sandblæsning handsker anvendes hovedsageligt af arbejdstagere, der er involveret i slibemidler sprængning. Sandblæsning indebærer fremdriver en strøm af slibemidler med kraft, derfor særlige handsker er nødvendige for at sikre arbejdstagerens hænder under denne proces.

Ringbrynje handsker

Ringbrynje handsker anvendes hovedsageligt af slagtere, scuba dykkere, politi samt skovhuggere. De er lavet af kæde og de hjælpe med at beskytte de berørte enkelte fra nedskæringer eller punktere skader.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com