Sådan Capture metangas

07/02/2010 by admin

Metan er en drivhusgas, der er forbundet med global opvarmning og klimaændringer. Men det kan også betragtes som en alternativ energikilde, når taget til fange og genbrugt til at generere elektricitet. Metan er en komponent af naturgas og også lavet når animalske eller kommunalt affald nedbrydes.

Instruktioner

Biogas fra husdyrgødning

• Re-størrelse og bland gylle materiale før du sætter det i en biodigester. Der er tre grupper af naturligt forekommende bakterier, der nedbryder gødning i anaerobe miljøer og producere metan biogas. Den første gruppe nedbryder gødning i organisk materiale. Den anden gruppe bruger det organiske materiale at organiske syrer. Den tredje gruppe fuldfører nedbrydning og skaber biogassen. Partikler, der er små og af ensartet størrelse og blanding af gødning, forbedre alle tre bakteriel grupper evne til at nedbryde organisk materiale.

• Læg gødning til biodigester og varme til passende temperatur. Alle tre bakteriel grupper kan operere ved temperaturer fra frysepunktet til 125 grader Fahrenheit, men optimal temperatur er mellem 98 og 103 grader Fahrenheit. Det er meget vigtigt at holde temperaturer konsekvent inden for dette interval, mens gødningen behandles.

• Tilføj forbedringer som nødvendigt. Forskellige typer af gødning (ko, gris eller kylling) har forskellige karakteristika. På grund af dette kan det være nødvendigt at tilføje forbedringer for opdeling forekommer korrekt. Øget produktivitet er direkte korreleret til PH/vand/solid væsentlige nøgletal og kulstof/kvælstof forholdet. Natron og vand kan tilføjes hvis kvælstof niveauer er for høje og gødning materiale er for tør.

Biogas kan vil naturligvis stige til toppen af biodigester og indsamles og derefter bruges til at køre en gasgenerator, ligesom du ville bruge naturgas til at skabe elektricitet.

• Brug fordøjet materiale som jord conditioning eller ekstraudstyr til foder. Biprodukt materiale er rig på næringsstoffer, ammoniak, fosfor og kalium, som er nyttige gødning forbedringer af jord. Før du tilføjer til jord eller dyrefoder, bør materiale testes for pesticidrester.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com