Hurtig behandling for hårtab

11/11/2010 by admin

Mange hårtab behandlinger annoncere hurtige resultater. En behandling effektivitet og den tid det tager for at arbejde kan dog variere efter årsagen til betingelsen.

Overvejelser

Forskellige hårtab behandlinger tilbyde forskellige fordele. Mens nogle produkter fremme hårvækst, arbejder andre for at stoppe hårtab eller midlertidigt skjule dens virkninger.

Rogaine

Rogaine (eller minoxidil) er en aktuel, FDA-godkendt behandling bruges til regrow hår påvirket af mandlige mønster skaldethed. Resultaterne ses typisk inden for fire måneder.

Nioxin

Nioxin system består af shampoo, balsam og aktuelle behandlinger, der arbejder for at stoppe overskydende hårtab og forbedre udseendet af tyndere hår. Hår kan vises tykkere i under 10 programmer.

DermMatch

DermMatch er et hår tab concealer, der øjeblikkeligt skaber en illusion af tykkere, fyldigere udseende hår. Det virker ved midlertidigt farve hovedbunden og belægning tynde hårstrå.

Advarsel

Overdreven hårtab kan være udløst af en række faktorer. Det er vigtigt at konsultere en professionel for at identificere den mest hensigtsmæssige behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com