Hvad er komponenterne i en EOB?

08/09/2010 by admin

Hvad er komponenterne i en EOB?

Oftest bruges i sundhedspleje industri, kan fortolke og forstå redegørelsen forklaring af fordele være en vanskelig proces. De indeholder ofte oplysninger om flere sager og forsikringskrav med en række interne koder, der skal være tydning. Dog vanskeligt, da det kan være at læse, de indeholder vigtige oplysninger om jeres sygehjælp. Anerkende komponenter af en EOB og vide hvad man skal kigge efter kan spare dig for tid og potentielle frustration.

Kontakt og oplysninger om momsopgørelse

Både patienten og service provider kontaktoplysninger vises tydeligt på en EOB. Oplysningerne omfatter generelt adresse og telefon antallet af hvert parti. Hvis du har modtaget en EOB, kan du også finde et id-nummer, der refererer til dig og din sag. Disse er interne betegnelser bruges til at identificere dine oplysninger. De fleste EOBs også omfatte en meddelelse med angivelse af, "Dette ikke er et lovforslag," eller noget lignende. Hvis penge er gæld, sendes en separat bill spørger til remittering. EOB er kun til orientering.

Udbydere og datoer

Hvis et besøg på en læge, tandlæge eller hospital inkluderet ser mere end én specialist, vil din EOB omfatter hver af disse tjenesteudbydere på separate linjeelementer. Det er når der er flere udbydere vist, at forklaringen af fordele kan synes en smule overvældende. Hver særskilt linje er specifikke for en udbyder, så gennemgå dem én efter én bør give dig de relevante oplysninger. Disse elementer omfatter også datoer service blev modtaget. Dette giver dig mulighed at matche de datoer og udbydere med dine egne poster for at sikre nøjagtigheden.

Kodenumre

En undertiden vanskeligt aspekt ved at fortolke EOBs er kodenumre anvendes til flere formål, afhængigt af den virksomhed, der leverer EOB. Kodenumre bruges til at forklare, hvorfor særlige fordele blev nægtet, at anmode om yderligere oplysninger eller at give andre forsikring data hvis det er relevant. Ryggen af EOB udtalelser omfatter normalt referencer til hver af de koder, der anvendes. Disse kan hjælpe dig med at dechifrere disse numre og få en bedre forståelse af din forklaring af fordele.

Beløb

Dollar-beløb er også inkluderet i din EOB. Disse omfatter de beløb, du kan være ansvarlig for efter alle andre betalinger og justeringer er lavet. Beløbene, der også omfatter hvor meget forsikringsselskabet har betalt (eller har til hensigt at betale) til udbydere for ydede tjenester. Yderligere beløb du er tilbøjelige til at se på en EOB er, hvad udbyderen opkrævet for hendes tjenester, samt en opdeling af enhver selvrisikoen og co-betalinger du kan stadig skylder ud over udækkede gebyrer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com