Hvordan man bruger C-Vitamin til hudpleje

03/27/2010 by admin

C-vitamin hjælper med at fremme sund hudpleje. Den bedste hudpleje betyder, at få god ernæring til din kost. Asorbic syre i C-vitamin kan være effektive til at reducere rynker. En masse hudcremer indeholder en rig mængde af vitamin C. C-Vitamin kan spille en rolle i at ødelægge frie radikaler. C-vitamin spiller en naturlig rolle i styrke dit immunforsvar. Det kan også være en naturlig måde at reparere beskadiget hud, ligesom arvæv. C-vitamin spiller også en rolle i produktionen af kollagen samt.

For at forbedre din hudpleje, er det bedst at spise flere fødevarer, der indeholder c-vitamin. Der er en masse hudcremer ud på markedet. De kan eller kan ikke være effektiv. Den bedste måde at fremme en sund livsstil gør det naturligt. Meget af hvad du spiser, kan have en rolle på hudpleje. Anti-aging gøres bedst med kost og generelt bedre sundhed. Det er ligegyldigt hvad hudcremer, du tager. Hvis du ikke kan fremme et sundt immunsystem, til sidst du vil lide under konsekvenserne af dårligt helbred fysisk.

Instruktioner

• Spise frugt rig på vitamin C. frugter i almindelighed er rig på antioxidanter. For dem, der søger for at forbedre udseendet af deres hud, derefter spise frugt. Frugterne bør være afsides i din daglige kost. I stedet for salte snacks, bør spise frugt rig på vitamin C være dit mål. For frugter høj i C-vitamin, så prøv rose hip ekstrakt. Indeholder over 1000 milligram. Andre frugter meget høj i C-vitamin er solbær, guava, jordbær, citron, orange, kiwifrugt, clementine, grapefrugt, hindbær, cantaloupe, litchi, nektariner, ferskner og mango. Alle disse frugter indeholder højere end 30 milligram c-vitamin.

• Spise grøntsager rige på vitamin C. grøntsager er også en glimrende kilde til vitamin C. Ikke helt så rige som frugter, men stadig en god kilde. Når som helst du laver middag, er det bedst at have en grøntsag side parabol. Peber er meget rig på vitamin C. indeholder mere end 70 mg. Andre grøntsager er foråret greens, rosenkål, broccoli, grønkål, centnergræskar, sukkerærter-tout ærter, blomkål, tomater, sennep greens, asparges, agurk og grønne kål.

• Spise urter og krydderier, der indeholder en stor mængde af c-vitamin. Du kan finde en god mængde c-vitamin i urter og krydderier, som du spiser. For dem, der forsøger at kost, en masse gange du vil finde fødevarer, der mangler smag i hvad du spiser. Dog, urter og krydderier hjælpe dig nyde smagen af fødevarer, samtidig med at få de sundhedsmæssige fordele. Urter og krydderier, der er rige på C-vitamin er oregano, chili peber, basilikum, cayenne peber, nellike, fennikel og persille.

• Brug vitamin C hudcremer. Check med din hudlæge først. Nogle cremer kan arbejde, og nogle creme kan ikke være effektiv. Afhænger af andre ingredienser, der anvendes i disse cremer. Jeg tror, at få den bedste naturlige hud-look, du behøver at gøre det naturligt. Ved ikke ryge eller drikke en masse. Spise fødevarer rige på vitaminer som C-vitamin for eksempel. Prøv også at tage C-vitamin kosttilskud. God kost vil gå langs vejen for at forhindre anti-aging, sammen med giver dig en samlet sundere levende stil.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com