Hvad er egenskaber af palmeolie?

08/06/2010 by admin

Hvad er egenskaber af palmeolie?

Olie palm (Elaeis guineensis) er en indfødt i Vestafrika. Palmeolie er fremstillet af kød af frugt og er blevet primært brugt som en fødevareforsyning i fortiden, ifølge "Cambridge verdenshistorien af mad." I dag, er palmeolie stadig en vigtig ingrediens i Afrika og brasilianske regionale retter. Olie bruges dog oftere som en del af mange forarbejdede fødevarer, såsom kiks, margerines og chokolade, og som biobrændstof. Palm oil egenskaber omfatter lav densitet, høj størkning punkt og biotiske aktivitet af den tredje ordre.

Massefylde

Fedtstoffer og olier har lav befolkningstæthed, som er omtrent 0,9 g / cm3, ifølge tyske oplysninger transporttjeneste. Men massefylde varierer efter temperatur. På 77 grader F er massefylden af palmeolie 0,89 g / cm3. Ved lavere temperaturer øger denne tæthed lidt, ifølge Chempro hjemmesiden. Volumen er også relateret til tæthed. de fleste olier, herunder palmeolie, stige med 1% i mængden for hver 57-graders temperaturstigning.

Størkning punkt

Størkning punkt er mængden af temperatur kræves for et givet stof til at ændre sin fysiske tilstand fra flydende til fast. Ifølge tyske oplysninger transporttjeneste har palmeolie en høj størkning punkt, i rækken af 88 til 105 grader F. I tempererede lande er palmeolie dermed også kendt som palm fedt, på grund af dens størknede konsistens.

Biotiske aktivitet

Niveauer af biotiske aktivitet er relateret til mikroorganismer evne til at udvikle sig i et stof, der nedbrydes det. Palmeolie har en biotiske aktivitet på tredje klasse, i en skala, der går fra nul til fire, hvor Mikrobielle processer har stoppet helt. Palmeolie og andre tredje klasse stoffer stadig lider biokemiske og mikrobiel nedbrydning processer, rapporterer tyske Transport Information Service.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com