Fordele af Oolong te

08/14/2010 by admin

Fordele af Oolong te

Oolong, eller wu lang, te er en krydsning mellem grøn og sort te. Det kommer fra Camellia sinensis anlæg. Bladene er behandlet mere end i grøn te, men de er mindre oxideret end sort te. Te er generelt en lys brun eller karamel farve og omtales ofte som brun te. Oolong te har mange sundhedsmæssige fordele på grund af sin høje polyfenol antioxidant egenskaber.

Forbedret immunforsvar

Oolong te er høj i antioxidanter på grund af polyfenoler i te, som kan øge immunforsvaret og resultere i forbedrede generelle sundhed. Oolong te har flere polyfenoler end grøn eller sort te og indeholder vitaminerne A, C og E. De høje antioxidant egenskaber af te kan også give en vis beskyttelse mod kræft, især kræft i leveren og lungerne, som disse områder er udsat for høje niveauer af miljømæssige toksiner.

Vægttab

Oolong te svarer til grøn te på grund af høje niveauer af katekin polyphenoler, som kan øge den samlede energiforbrug af kroppen og resulterer i vægttab. Drikke tre kopper af oolong te om dagen kan resultere i vægttab på mindre end en måned efter, TheColorOfTea.com. Oolong te drikkende oplever dobbelt kalorieindhold brænde af grøn te drikkende, ifølge forskning ved Universitet i Tokushima School of Medicine i Japan.

Reduceret tegn på aldring

De høje antioxidant egenskaber af oolong te kan reducere frie radikaler i huden og hjælpe nye cellevækst, hvilket resulterer i reduceret tegn på aldring og glattere hud. Ifølge LearnAboutTea.com, bestemmes forskere fra University of California, at personer, der drak oolong te dagligt oplevede en 50 procent reduktion af frie radikaler i huden i femten dage.

Sunde tænder

Drikke oolong te kan reducere plak i munden, derved hæmmer plak og forbedre den generelle tilstand af tænder og tandkød i munden i forhold til ikke-Tedrikkere. Oolong te kan også freshen ånde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com