Aggressiv adfærd behandling

08/17/2010 by admin

Selv om aggressiv adfærd er undertiden betragtes som bare en sociale faux pas, er mange mennesker, der oplever aggressiv adfærd behandlet med lægemidler og rådgivning til at håndtere deres aggression spørgsmål. Dem, der viser aggressiv adfærd er også mere tilbøjelige til at være voldelig. Denne form for adfærd bliver ofte folk optaget i psykiatriske enheder.

Forstå kilden

Det tager nogle gange nogle arbejde for sundhedspersonale til at afgøre, hvorfor en person har aggressive adfærd tendenser. Årsagen til aggressionen skal først forstås, før funktionsmåden kan behandles. Nogle af de væsentligste årsager er stofmisbrug, afhængighed af narkotika og forgiftning. Heavy narkotika som kokain og amfetamin kan forårsage aggression i en person, men meget mere enkle ting--som koffein og selv vand--kan også føre til aggression.

I nogle tilfælde årsag til aggressiv adfærd skyldes mentale betingelser. Eksempelvis kan tilstande såsom skizofreni og Mani forårsage en person til at hallucinere og efterfølgende blive aggressive. Demens har også været kendt for at fremme aggression.

Lokale faktorer kan også bidrage til mængden af aggression, en person udviser. For eksempel, hvis en person, der bor i et hjem, der er ustabile eller kaotiske, øger sandsynligheden for ham udviser aggressive adfærd.

Lægemidler, der anvendes til behandling

Når sundhedspersonale forstår roden af problemet, kan de arbejde på at behandle aggressionen. Benzodiazepiner er et af de lægemidler, der anvendes til behandling af aggressiv adfærd. De er særligt effektive, når det bruges på patienter, hvis årsagen til aggression er ukendt. Disse stoffer bør ikke anvendes på en regelmæssig basis, fordi der er en risiko for dem at blive misbrugt.

Nogle sundhedsprofessionelle vælger at ordinere anti-antipsykotika for at behandle aggressiv adfærd, hvis kilden til aggressionen berettiger brugen af denne medicin. Nogle foretrækker ordination lav-styrken antipsykotika, fordi de er bedre i stand til adstadige patienten. Hvis en patient har en bi-polar eller psykotisk lidelse, bør disse lægemidler ikke ordineres til behandling.

Adfærdsmæssige behandling

En af de bedste måder at ændre din adfærd uden-- eller som supplement til--brug af lægemidler er til at genkende de udløser, at modregne aggressive adfærd i sig selv og derefter arbejde på at undgå disse udløser og beskæftiger sig med udløserne.

For eksempel, hvis en person er udsat for aggressiv adfærd, når han er beruset, er alkohol hans udløser. Undgå alkohol vil medvirke til at reducere sin aggression. Ligeledes, hvis der er en bestemt situation, der ville gøre ham mere aggressive, skal han tog selv at kigge efter denne situation i løbet af dagen og gøre en bevidst indsats for at reagere på en sund måde. Ligesom enhver færdighed tager denne praksis.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com