Naturlægemidler for menstruationen udebliver

11/29/2010 by admin

Der er mange grunde til mangler en periode. Nogle kvinder, der udøver intenst på en regelmæssig basis kan gå glip af deres perioder. Dårlig kost, sygdomme, visse medikamenter, stress, mangel på søvn, fedme eller er undervægtige er alle årsager til menstruationen udebliver. Hvis din menstruation er mere end 3 måneder forsinket, bør du se en læge. Overgangsalderen og graviditet vil også få dig til at gå glip af en periode. Hvis du er sikker på, du ikke er gravid, er der nogle urter, der kan hjælpe menstruationens.

Te

Urtete laves af lagt i blød 1 tsk tørrede urter, eller 2 til 3 spsk frisk hakkede krydderurter i kogende eller nær-kogende vand i 15 til 20 minutter. Kogende vand kan overvælde og skader sarte urter, hvilket resulterer i nedsat effektivitet.

Kamille

Kamille er kendt som en tonic for nerverne. Stress kan være en årsag eller virkning af mangler din menstruation. Slapper af med kamillete 2 til 4 gange om dagen bør lindre og berolige.

Persille

Persille te er en folkemusik kur mod en forpasset periode. Persille er en "emmenagogue." En urt, der provokerer menstruation er kendt som en emmenagogue. Drik 3 til 4 kopper persille te om dagen for at fremme menstruation.

Ingefær

Ingefær er et nydelsesmiddel, der øger blodgennemstrømningen. Ingefær er opvarmning og kan gøre dig sved og samtidig forbedre cirkulation. Hak frisk ingefær til at gøre en te, der kan drikkes 2 til 4 gange om dagen.

Forsigtighed

Selv de urter, der er anført her betragtes mild, kan nogle urter være abortfremkaldende midler. Hvis du har mistanke om graviditet er årsag til din ubesvarede menstruation, bør urter kun træffes i samråd med din læge. Desuden, nogle urter kan forårsage interaktioner med medicin eller kan give problemer med visse sundhedsmæssige betingelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com