Hvad slags fødevarer kan producere Vitamin E?

12/05/2010 by admin

Hvad slags fødevarer kan producere Vitamin E?

Fisk, olier og æg er blot et par eksempler på fødevarer med højt vitamin E. Ifølge University of Maryland Medical Center er E-vitamin afgørende for dannelsen af røde blodlegemer. Dette vitamin hjælper også kroppen med at gøre et bedre job, der bruger K-vitamin og andre næringsstoffer. Spise E-vitamin-rige fødevarer jævnligt for optimal sundhed.

Oliven

Verdens sundeste fødevarer siger, at oliven er en rig kilde af E-vitamin og omega-3 fedtsyrer. Tilføj hakkede oliven til din salat eller støvregn kolde koldpresset ekstra jomfru olivenolie på andre begunstigede retter. Du kan også tilføje oliven til pita sandwich, pizzaer, pasta og spaghetti. Alle typer af oliven er høj i vitamin E. prøve forskellige sorter som grøn, sort, kalamata og gaeta.

Spinat

Verdens sundeste fødevarer viser spinat som en anden god kilde til vitamin E. spinat er også rigelige i mineraler og andre vitaminer som kalcium og vitamin A og C. spise en rå spinat salat to til tre gange om ugen. Tilsæt solsikkefrø, tomater og andre grøntsager sammen med din favorit dressing til at forbedre smagen af din salat.

Mandler

Mandler er også høj i vitamin E sammen med andre næringsstoffer såsom calcium og omega-3 fedtsyrer. Du kan tilføje mandler til næsten enhver parabol. Drys slivered mandler på en salat eller føje dem til bagte fødevarer såsom kylling. For at gøre mandel kylling, hæld to kopper af slivered mandler i en skål, fyldt med tre kopper olivenolie. Marinere to eller flere kyllingebryster i denne blanding i 30 minutter og derefter placere på en bagning parabol. Drys ekstra mandler og mozzarellaost på toppen før du placerer i ovnen. Bages ved 350 grader i 30 minutter eller indtil golden brown.

Blåbær

Blåbær er også en rig kilde til vitamin E og andre antioxidanter såsom vitamin A og C. Tilføj blåbær til en jordbær banan smoothie eller drys disse bær på dine korn om morgenen. Vælg frisk plukkede blåbær i stedet for frosne sorter. Blåbær kommer normalt i sæsonen i forår og sommer måneder, afhængigt af hvor du bor.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com