Camoquin bivirkninger

06/02/2010 by admin

Camoquin er en receptpligtig medicin kaldes af dens generiske navn Amodiaquine hydrochlorid. Trods sin effektivitet til behandling og forebyggelse af malaria, udgør Camoquin en risiko for bivirkninger hos nogle patienter.

Betydning

Bivirkninger af Camoquin tendens til at være mere alvorlige, når taget til forebyggelse af malaria, og på grund af dette, læger ordinere sjældent lægemidlet til dette formål selv om det er effektivt.

Typer af bivirkninger

Mulige bivirkninger af Camoquin omfatter kvalme, opkastning, diarré, svimmelhed, sløvhed, mavesmerter, hovedpine, øget følsomhed over for solen, dobbelt eller sløret syn og en blå misfarvning af dine finger negle.

Tidsramme

Virkningerne af Camoquin mindske langsomt, vedvarende selv efter brug af stoffet seponeres, ifølge IPCA laboratorier.

Risici

Hos nogle patienter, Camoquin der forårsager neutropeni eller anæmi, mangler af hvide og røde blodlegemer, henholdsvis. Leverskader er også muligt mens du tager Camoquin.

Overvejelser

På grund af dens potentielle bivirkninger, læger begrænse brug af narkotika i alkoholikere, kvinder der er gravide eller ammende og dem med en historie af skrumpelever, hepatitis eller leversygdom, ved hjælp af lægemidlet, kun når der findes ingen sikkert alternativ.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com