Rødkløver & soja fordele i aldring

06/10/2010 by admin

Rødkløver & soja fordele i aldring

De sundhedsmæssige virkninger af soja har vist sig for at indeholde en reduktion i hedeture og humørsvingninger i kvinder oplever overgangsalderen, og Rødkløver har vist lignende fordele. Derudover en 2006 nationale institutter for sundhed undersøgelse om brugen af Rødkløver og soja for ældning, citeret i "Climacteric," journal af International Menopause Society, konkluderede, "sojaprodukter og Rødkløver synes at have en lille men positive helbredseffekter på plasma lipid koncentrationer, knogle massefylde og kognitive evner."

Red Clover

Rødkløver synes at være gavnlig for kolesterolindholdet i blodet. Ifølge artiklen "Climacteric" "red clover reducerer niveauet af triglycerider og øger high density lipoprotein kolesterol." Rødkløver også gavner kvinder i overgangsalderen, på grund af de fytoøstrogener, det indeholder. Rødkløver hjælper med at reducere hedeture og humørsvingninger, med kortvarig brug. Five sundhed anbefaler, at før du bruger Rødkløver, kvinder bør være opmærksomme på både de positive og negative virkninger. Phytoøstrogener i rødkløver kan have en virkning svarende til ved hjælp af hormonsubstitutionsbehandling (HRT) til behandling af overgangsalderen.

Soja

Isoflavoner, menes som dem der findes i soja, at påvirke mange aspekter af modningen, såsom knogletæthed, hjerne-funktion og kolesterol niveauer. Ifølge forskning offentliggjort i "JAMA," journal of American Medical Association, synes"sojaprotein at reducere niveauet af total kolesterol og low density lipoprotein kolesterol." Men, en dobbelt-blindet randomiseret undersøgelse "understøtter ikke den hypotese, at brugen af soja proteintilskud indeholdende isoflavoner forbedrer kognitive funktion, knoglemineraltætheden eller plasma lipider i raske postmenopausale kvinder når startede i en alder af 60 år eller senere," ifølge "Climacteric." Selv om soja er blevet brugt som et alternativ til HRT, det har en "østrogene effekt" og kan potentielt fremme tumor recidiv i bryst kræft overlevende, ifølge den amerikanske Agency for Healthcare Forskning og kvalitet (AHRQ).

Aging

Aldring er et resultat af celledød. Som vi alder, begynder vores celler at bryde og ikke funktion såvel som de engang gjorde. Gamle celler dø i sidste ende, som er en del af modningen. Som "Merck Manual", indebærer"de første tegn på aldring bevægeapparatet. Øjne, efterfulgt af ørerne, begynde at ændre tidligt i midten af liv. De fleste interne funktioner også falde med aldrende." Den omstændighed, at soja og Rødkløver har vist sig at positivt påvirke plasma lipid koncentrationer, knogle massefylde og kognitive evner angiver, at de kan være nyttige i mindske nogle af disse virkninger af befolkningens aldring.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com