Hvordan man kan stoppe en passiv drivende øje

04/24/2010 by admin

Hvordan man kan stoppe en passiv drivende øje

En passiv drivende øjet er mere almindeligt kendt som en skele. Dette er en tilstand, hvor det ene øje er ude af trit med den anden, enten drivende indad mod næsen eller i den modsatte retning. Skelende normalt vises inden for de første tre år af et barns liv og det kan være en alvorlig tilstand, forårsager delvis synet tab i det ramte øje. Tidligt at fange betingelsen er vigtig, da tidlig behandling er mere vellykket. Intet vil korrigere knibe øjnene sammen hos voksne.

Instruktioner

• Bruge en patch. Placere et plaster over det gode øje tilskynder det skelende øje til at arbejde hårdere, at hjælpe barnet vedligeholde hendes vision. Ved hjælp af en patch forhindrer også det skelende øje bliver et dovent øje, hvilket kan føre til tab af synet.

• Administrere øjendråber. Du kan sætte specielle dråber i det gode øje, der forlader barnets vision sløret, hvilket betyder det skelende øje har til at arbejde hårdere for at hjælpe barnet til at se. Denne metode til rettelse kan være nyttigt, hvis dit barn ikke kan lide plastret, har allergi over for materialet eller føles selvbevidst om det.

• Slid briller. Hvis lang - eller kortsynethed på det ene øje forårsager knibe, kan briller hjælpe rette dette ved at afbalancere syn på begge øjne. Dit barn vil har brug for en synsprøve at bestemme styrken af linser han behov og måske nødt til at bære briller for resten af sit liv.

• Brug Botox. Dette er kun effektiv for nogle typer af skele, såsom esotropia (når øjet vender indad) men det kan være et alternativ til kirurgi. Botox lammer musklerne og forhindrer dem i at fungere korrekt. Små doser af toksinet kan svække musklerne og hjælpe korrekte kniber.

• Opereres. Dette er en sidste udvej, når alle andre metoder til at korrigere skele har undladt. En kirurg udfører handlingen under generel anæstesi, hvor hun styrker eller svækker bestemt øjet muskler, forhindre dem fra at trække øjet ud af justering. Nogle gange kirurger bliver nødt til at korrigere muskel justering på begge øjne, men operationen er korte og patienter kan normalt vende hjem samme dag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com