Hvordan til at betale for Hospital med nogen forsikring

01/31/2011 by admin

Hvordan til at betale for Hospital med nogen forsikring

Udgifter til lægebehandling kan decimere din opsparing, hvis du ikke har sygeforsikring. Hospitalet regninger kan forekomme kompliceret og dyrt, men der kan være hjælp til dig, hvis du er forsikret. Altid gennemse, forstå og spørgsmål hvert linjeelement i dit hospital bill. Må ikke antage, at hospitalet ikke fungerer med dig om at betale for hospital regningen, hvis du ikke har forsikring. Udstødning hver alternativ, før du sender betaling eller at lade regningen gå til samlinger.

Instruktioner

• Kalde fakturerings-afdeling og anmode om en specificeret hospital bill. Gennemgå hver post for at sikre det er en tjeneste, som du faktisk har modtaget. Spørgsmål gebyrer med hospitalets fakturering afdeling og udfordre gebyrer du føler er i fejl eller for dyrt. Lejlighedsvis, fakturering fejl forekomme og ikke få rettet.

• Forhandle en betalingsordning med hospitalets fakturering afdeling. De fleste hospitaler vil arbejde med dig, baseret på finansielle behov, og indrømme jer en langsigtet betalingsordning hvor du betaler en del af regningen ud hver måned. Hospitalet kan du navngive din egen betalingsplan. Denne kontakt sker normalt pr. telefon.

• Tale med en vejleder i hospitalets fakturering afdeling og spørge, om hospitalet vil tilgive, rabat eller reducere regningen. Kan du mødes med tilsynsførende i person og tale med en læge eller afdelinger der leveres tjenesteydelser. Hvis du forklarer din økonomiske situation, kan du finde medfølelse og fleksibilitet med mennesker i stedet for de computere, producerer fakturaer. Mange hospitaler tilbyder finansiel bistand baseret på din evne til at betale.

• Mødes med en socialrådgiver på hospitalet og forklare din situation til hende. En socialrådgiver kan vide af nogle Fællesskabets midler eller midler, der kan hjælpe dig med at betale regningen. Hun kan også går ind på dine vegne for at hjælpe du udforske betalingsmuligheder og coache dig på hvordan man kan arbejde med på hospitalet.

• Ansøge om statsstøttet plan som Medicaid, lægehjælp eller en højrisiko pool forsikring planen. Disse planer kan give tilbagevirkende fordele, hvis du er godkendt til dækning. Hvis dette sker, kan de dække alle eller en del af din hospital bill. Dette gælder for Konsoliderede Omnibus Budget Reconciliation Act, kendt som COBRA, også. Hvis du for nylig arbejdsløse og stadig har en mulighed for COBRA, tilmelde dig og dækning er med tilbagevirkende kraft tilbage til din sidste dag af tidligere dækning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com