Hvordan til at håndtere et familiemedlem med hukommelsestab

02/10/2011 by admin

Hukommelsestab er en tilstand, der gør en familie lider så meget som patienten gør. Nogle gange er årsagen til en persons hukommelsestab fysiske traumer og andre gange årsag ligger under overfladen. Det er forståeligt ønsker din familie at vende tilbage til "normale", men det er ikke muligt nogle gange. I stedet for at fokusere på patientens fortid, finde måder at håndtere hendes hukommelsestab og hjælpe hende med at få bedre.

Instruktioner

• Få dit familiemedlem til et hospital skal testes umiddelbart. Find ud af karakteren af hans hukommelsestab gennem en Mr eller CT-scanning til at kontrollere for mulig slagtilfælde eller tumorer. Være forberedt på muligheden for en understregning psykologisk årsag til hans tilstand.

• Tidsplan lægens aftaler for hvornår du kan være til stede. Lad lægen forklare at du forgreninger af hendes tilstand. Stille spørgsmål om, hvordan du kan hjælpe hende klare og komme igennem hverdagen.

• Dekorere sit hjem med ham. Hjælpe ham med at vælge, hvilke fotografier og foretrukne emner skal vises i hele huset. Spille hans foretrukne cd'er for at få ham interesseret. Fortæl ham historier om forskellige oplevelser du to havde sammen. Give ham så mange detaljer som muligt.

• Planlæg en tur med hende til et sted, du besøgte sammen. Se samme seværdigheder du gjorde før. Dette kan ofte udløser erindringer. Hvis hun ikke huske noget, fokus på at have en rigtig god tur i stedet.

• Hjælpe ham forberede et liv uden sin gamle minder, hvis der er gået for meget tid. Tillade ham at acceptere, at hans tilstand ikke har bedre og kan aldrig gøre dette. Fortæl ham at begynde at gøre nye erindringer og forsikre ham om, at du vil være der til at hjælpe ham håndtere problemer han har.

Tips & advarsler

  • Støtte hendes forsøg på at afdække hendes erindringer. Bemærk hver nyopdagede hukommelse med en dato for hver hukommelse. Vise hende en liste over alle hendes genvundne erindringer at øge hendes tillid, når det er nødvendigt.
  • Deltage i alle hans terapi sessioner. Gør dig selv en integreret del af sin inddrivelse proces. Din støtte gør hele forskellen i at inddrive tabt erindringer.
  • Undgå at bruge hendes hukommelsestab for at kompensere for tidligere fejltagelser. Eje til dine tidligere og nuværende fejl fordi sandheden altid kommer ud.
  • Ikke besætte over at inddrive sin tabt erindringer. Give ham tid til at klare med sin hukommelsestab og genoprette naturligt. At lægge for meget pres på ham gør det sværere for din familie at accepterer, hvis hans erindringer ikke vende tilbage.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com