Holistisk kolon kræft kur

07/06/2014 by admin

Tyktarmskræft er en af de førende kræftformer i dag. Der er et voksende antal mennesker, der vælger en alternativ form for healing tyktarmskræft i modsætning til de barske bivirkninger af kemoterapi. Holistisk former for behandling af kræft er meget kontroversielle. Mange i den medicinske samfund føler, der er få videnskabelige beviser at holistiske metoder kan helbrede kræft i tyktarmen. Men andre hævder at kolon kræft kan og har udryddet ved hjælp af holistiske metoder.

Sindet

En af de vigtige aspekter af helbredelse dig selv af tyktarmskræft er at få sindet i harmoni. Det er vigtigt, at du undersøge din sindstilstand på alle tidspunkter. Kroppen kan ikke helbrede, hvis det er stresset. Det er videnskabeligt påvist at stress svækker immunsystemet. Holistisk, vi har brug at få sindet så roligt som muligt.

Dr. Ryke Geerd Hamer mener, at kræft er en reaktion på følelsesmæssig konflikt. Han hævder at have helbredes tusindvis af patienter strengt ved hjælp af metoder til reduktion af stress og følelsesmæssig beslutning. Meditation, bøn og vejrtrækning praksis er blandt de metoder, der kan hjælpe dig med at reducere stress i kroppen.

Kroppen

Kroppen skal også være i stand til at helbrede sig selv. I behandlingen af kræft i tyktarmen, en af de første skridt at tage rengøring kolon. For at gøre dette, skal du ændre dine spisevaner. Dr. Lorraine dag, en læge, der blev diagnosticeret med brystkræft, helbredt selv bruger billig behandlinger og ændringer i hendes spise.

En streng diæt af frugter og grøntsager er nødvendige. Holde sig væk fra kød, især rødt kød. Spise så mange grønne, grønne grøntsager som muligt. Sørg også for du spiser masser af fiber. Bønner er en meget god kilde til fiber. Undgå mejeriprodukter.

Sikre din kost består af 40 procent eller mere rå frugt og grøntsager. Holde sig væk fra sodavand og kaffe. Frisk juice og foråret, ioniseret eller sekskantede vand bør være de eneste drikkevarer i din kost.

Endelig, sikre, at du tager kosttilskud, som er høj i antioxidanter for at forhindre nye kræftceller fra formning. Også overveje at starte en konsekvent Colon kunstvanding program.

Kroppen skal også være giftstoffer og kemikalier. Smide alle den husstand rense i huset og bruger naturlige alternativer.

Bruge naturlægemidler kosttilskud til at genopbygge immunforsvaret. Urter kan fjerne enhver toksiner og parasitter i kroppen. Essiac te er kendt for at afgifte, vedligeholde og genopbygge kroppen. Der har været mange succeshistorier om Essiac te hjælper med at helbrede mennesker af forskellige typer af kræft.

Endelig, motion. Gå en tur hver dag. Kroppen har brug at være godt strakte og udøvet så det kan naturligvis fjerne giftstoffer fra kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com