Varme Pad for hånd smerter

01/21/2011 by admin

Der er mange forskellige grunde nogen kan opleve hånd smerter. Mennesker oplever hånd smerte, arthritis, karpaltunnelsyndrom, Buergers sygdom, eller en forstuvning eller et brækket ben. Varmen er undertiden den bedste metode til lettelse for hånd smerte og en varmepude er ofte det smarteste valg.

Andre skridt til at tage

Ud over at bruge en varmepude til smerte og hævelse relief, er der andre ting du kan gøre for at gøre dig mere komfortabel. Starte med at tage en ibuprofen på en fuld mave. Dette vil bidrage til at reducere hævelse og enhver feber forbundet med forstuvning, pause eller infektion. Det er vigtigt, at du spiser noget (eller tage nogle kylling bouillon) før at tage ibuprofen til at sikre, at du ikke har en dårlig mave senere.

Kold komprimere

Der er en masse forvirring med hensyn til hvorvidt varmt eller koldt er det bedste middel mod smerter og hævelse. Du kan ønske at prøve en kold komprimere før du anvender varmen. Forskellige mennesker har forskellige præferencer så vidt hvad der fungerer bedst for dem. Anvende en kold komprimere i ca 30 minutter for at hjælpe med at reducere hævelser. Prop den forstuvet eller sårede hånd på en pude og undgå at lægge for meget pres på det. Den bedste metode kan være at sidde i en stol eller på en sofa eller loveseat og sætte en pude eller puder på armen af din plads for at give din arm til komfortabelt hvile på din side. Dette vil også hjælpe sikre, at du forbliver stadig mens isen eller varme anvendes uden at skulle bekymre sig om alt glide af eller omflytning omkring.

Anvende varmen

Når du har anvendt en kold komprimere til mindst 30 minutter, anvende varme. Vær omhyggelig med ikke at chokere din hud. Gnid dine håndled forsigtigt (ikke gnide så hårdt, at du skade dig selv) til at varme huden og få din omsætning flytter. Wrap dit håndled i en varmepude sat til en indstilling i varme, der er behageligt for dig. Tillad varmepude til at dække hånd og håndled i yderligere 30 minutter. Veksle mellem kolde og varme (30 minutter hver) indtil der er ingen synlig hævelse. Kontroller, at du drikker masser af væske i løbet af denne tid, bliver godt hydreret. Dette vil bidrage til at holde dit blod cirkulerer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com