Hvordan til at underskrive op til Medicare Rx

02/12/2011 by admin

Hvordan til at underskrive op til Medicare Rx

Mange ældre har svært ved at betale for receptpligtig medicin de skal forblive raske. Med mange recepter koster hundredvis af dollars om måneden, kan det være svært for endda mellemindkomstlande seniorer har råd til disse medikamenter. Kongressen vedtog Medicare del D lovgivning for at hjælpe disse seniorer bedre råd til den medicin, de har brug for. Når du tænder 65 og blive berettiget til Medicare, skal du også kigge efter en Medicare Rx plan, der opfylder dine behov og dækker de medicin, du tager.

Instruktioner

• Samle din receptpligtig medicin og lave en liste over de lægemidler, du tager. Liste over navnet på hver medicin, samt dosering og hvor ofte du tage den.

• Gå til Medicare websted og klikke på planen finder værktøj. Indtast dit postnummer for at se en liste over planer i dit område. Hver stat licenser forsikringsselskaber for at gøre forretning i deres jurisdiktion, og planen finder værktøj hjælper dig med at vælge de Medicare Rx planer, der passer bedst til dine behov.

• Skriv dit navn og den faktiske dato for din Medicare dækning, hvis du ønsker. Disse oplysninger er valgfri, men det vil hjælpe dig med at finde en mere personlig liste over planer. Klik på knappen "Finde planer" for at fortsætte.

• Tjek den relevante boks til typen af Medicare dækning du har i øjeblikket. Også komplet afsnittet beskriver braklægningstilskud du modtager for at hjælpe med din recept og medicinske omkostninger, herunder Medicaid og statsstøttet planer. Klik på "Fortsætte med at planlægge resultater" for at se en liste over anbefalede planer.

• Indtast navnet på hver medicin du tager, så klik på "Find My Drug"-knappen for at bekræfte oplysningerne om narkotika. Klik på knappen "Tilføj stof" for at tilføje stoffet. Fortsætte med at tilføje noget ekstra medicin du tager. Klik på knappen "Tilføj lægemiddel og dosis" for at fuldføre tilføjelsen af hver medicin, så gå videre til den næste.

• Klik på "My Drug liste er komplet" når du er færdig med at indtaste alle dine medicin oplysninger. Gennemgå listen over apoteker på næste side og klik på "Tilføj Pharmacy." Klik på "Fortsætte at planlægge resultater" til at fortsætte.

• Anmeld tabellen notering tilgængelige planer. Kontroller hver plan, du ønsker at lære mere om, så klik på "Sammenlign planer" for at se planerne og hvad de tilbyder. Kontakt hver plan om at få mere specifikke oplysninger om dækning og omkostninger.

• Kontakt din lokale område agenturet på ældning eller senior center til at få mere specifikke oplysninger og plan anbefalinger. Personalet på din lokale senior center eller område agenturet på aldring kan hjælpe dig med at finde den bedste mulige plan for dine penge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com