Hvordan man kan finde gratis oplysninger om læger

06/15/2011 by admin

Potentielle patienter har ret til at blive informeret, før du vælger en læge. For nogle, kan fact-finding-processen virke trættende, truende eller tidskrævende. Men denne proces er uddannelsesmæssige og af vital betydning når forhøre sig om en sundhedspleje udbyder. Lær at bruge statslige bestyrelser og agenturer, mapper og søgemaskiner for at hjælpe dig med at finde gratis oplysninger om læger.

Instruktioner

Hvordan man kan finde gratis oplysninger om læger

• Få gratis detaljerede oplysninger om læger ved at besøge din statens medicinsk-board's hjemmeside. Hver stat tilbyder omfattende information om alle licenserede læger, herunder disciplinære foranstaltninger.

En anden nyttig ressource er den amerikanske bestyrelse af medicinske specialiteter. Dette er en ikke-for-profit organisation. Ifølge deres http://www.abms.org hjemmeside, ABMS er anerkendt som den "gyldne standard" i læge certificering og mener højere standarder for læger betyde bedre pleje til patienter.

American Medical Association byder på en ressource kaldet lægen Finder. Dette værktøj giver grundlæggende oplysninger om næsten alle licenserede læge i USA.

Www.healthgrades.com • besøg. Dette websted giver dig af en læge, de sprog de taler, typen af medicin praktiseres, forsikring planer accepteret og år de har praktiserende læge siden eksamen køn. Dette websted giver dig også med hver stat, hvor lægen har licens til at praktisere medicin.

UcompareHealthCare, også kendt som UCHC, har en hjemmeside med en flækkekniv afsnittet, "Læge hurtig Check betænkning." Rapporten indeholder lægens kontoradresse sammen med et Google-kort. Du kan finde ud af, hvis lægen har haft eventuelle offentlige disciplinære foranstaltninger, såvel som hospital tilhørsforhold, bord certificeringer og uddannelsesmæssig baggrund. Visit http://www.ucomparehealthcare.com for free information.

• Sygehuse giver et register af alle praktiserende læger tilknyttet deres organisationer og klinikker. Du kan få disse oplysninger ved at besøge din lokale hospital eller blot at gå online. Du bør vide enten lægens sidste navn eller type af praksis før du søger.

• Foretage en simpel internetsøgning på Google eller Mozilla Firefox hjælper give hurtige resultater. Indtast den første og sidste navn og finde ud af, hvis lægen har en hjemmeside. Afhængigt af hans eller hendes popularitet, kan du også finde en opslagstavle, der giver et øjebliksbillede af en anden patientens oplevelse med lægen.

Tips & advarsler

  • En af de bedste måder at finde en god praktiserende er ved at spørge din familie og venner.
  • Altid gøre en baggrundskontrol før at have nogen form for undvigende kirurgi udføres.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com