Federal Food & Drug Administration håndhævelse politikker

07/10/2011 by admin

Federal Food & Drug Administration håndhævelse politikker

USA 's Food and Drug Administration (FDA) fører tilsyn med fødevarer, kosmetik, farmaceutiske og veterinærmedicinske lægemidler, vacciner, kosttilskud og tobaksvarer. For at sikre sikkerheden af disse produkter, FDA tester nye produkter, genkalder kontamineret materiale og regulerer ingredienser.

Årsager til tilbagekaldelse

Mad levering som en ad hoc-udvalg af FDA medlemmer mistænkte udgør en trussel mod den offentlige sundhed er omfattet af tilbagekaldelsen. Udvalget ser for tegn på sygdom i enten menneskers eller dyrs populationer, kort og lang sigt farer og tester varer til kendte forurenende stoffer. Hvis Udvalget finder en væsentlig trussel mod folkesundheden, kan FDA bede om en tilbagekaldelse.

Udstede en tilbagekaldelse

Minder om, er frivillige foranstaltninger truffet af producenter til at fjerne farlige produkter fra markeder, før de når frem til forbrugerne. FDA foretrækker at arbejde med producenter for frivillig overholdelse snarere end tvungne anfald. Anfald kræver retssag, som derefter tillader FDA til at fremtvinge tage farligt materiale fra et selskab, der modstår efter deres anbefalinger. Distribuere virksomhedens plettet produktets skuldre ansvar efter FDA husker protokol.

Regulering af tilbagekaldelse

Under en tilbagekaldelse er producenter ansvarlige for underretning af Fællesskabet påvirkes af tilbagekaldelsen, og at nå den brede befolkning af forbrugerne skal underrette dem om risikoen. Efter tilbagekaldelsen, FDA følger op med selskabet til at fastlægge metoderne kommunikationsmidler de brugte, effektiviteten af hjemkalde, hastighed af tilbagekaldelsen og antallet af produkter, som returneres. FDA spørgsmål skriftlig meddelelse om en tilbagekaldelse opsigelse, når undersøgelsen er afsluttet, og fundet for at være kompatible.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com