Hvordan du gemmer din tandemaljen naturligt

07/18/2011 by admin

Hvordan du gemmer din tandemaljen naturligt

Når emaljen af tænderne er beskadiget, øger din risiko for tand følsomhed, huller i tænderne og tandtab. Tandemaljen er skallen, som beskytter tænderne mod skader fra fødevarer og drikkevarer man indtager og daglige aktiviteter såsom bide og tygge. Skaderne på din tand emalje er uigenkaldelig, fordi emaljen væv ikke indeholder nogen levende celler. For at opretholde god tandsundhed, er der forskellige kost og livsstil justeringer du kan gøre.

Instruktioner

• Forpligte sig til at børste dine tænder, en gang om morgenen og en gang før sengetid. Bruge en fluortandpasta, der styrker tandemaljen og en tandbørste med bløde børster. Børst dine tænder i to minutter hver gang, der omfatter både indre og ydre overflader og tungen. Undgå groft børster tænder, da det kan beskadige din emalje. Floss før tandbørstning og skyl efter børstning med en fluorid skylle.

• Undgå sodavand og frugtsaft, fordi disse indeholder citronsyre og fosforsyre som er ætsende tand emalje. Drikke drikke gennem et sugerør, hvis du skal have dem. Halmen undgår væsken fra påvirker dine tænder, fordi det transporterer det til bagsiden af din mund.

• Se, hvad du spiser. Fødevarer som citroner, pickles og eddike, og fødevarer med højt i stivelse og sukker kan skade din emalje. Skyl munden med vand efter at have spist for at undgå skader på emalje.

• Bekæmpelse af mundtørhed. Lav spyt flow kan skade din emalje og føre til huller i tænderne. Drikke vand hele dagen og tygge sukker-fri tyggegummi for at fremme spyt flow i munden.

• Få behandling for underliggende problemer, der forårsager emalje erosion. Sygdomme som bulimi og sure opstød skade din tandemaljen, fordi de er kendetegnet ved at bringe syre i munden. Behandling af disse betingelser kan standse yderligere emalje skader.

• Konsultere din tandlæge til at bestemme den bedste tandbehandling. Din tandlæge kan administrere fluor behandlinger for at hjælpe med at beskytte dine tænder, eller han kan anbefale limning eller dækker beskadigede tænder med kroner for at undgå yderligere skader.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com