Anvendelsesmuligheder for Hvedegræs Juice

11/01/2012 by admin

Hvedegræs juice er en sundheds drink stammer fra saftpresning græs fra den fælles hvedeplante. Frisk juiced og forbruges, giver det en overlegen kilde til vitaminer, aminosyrer, klorofyl, enzymer og mineraler.

Daglige

Tilføje en 1 - eller 2-ounce glas Hvedegræs juice til din daglige regime kan fremme en bred vifte af sundhedsmæssige fordele, herunder afgiftende og rensende fordøjelsessystemet, udkasterladning toksiner og tilføjet energi. På grund af sin høje klorofyl indhold, det stof i planter, der konverterer plantenæringsstoffer og sollys til energi, er det nogle gange omtales som flydende solskin.

Sundhed

Hvedegræs når tages regelmæssigt er kendt for at fremme god vaskulær sundhed. Det kan producere øgede hjertefunktion, sænke forhøjet blodtryk og øge hæmoglobin produktion fra af klorofyl. Det kan også bruges som en munden skylles til at lindre tandpine eller som en gurgle at lindre ondt i halsen.

Udrensning

Hvedegræs juice er meget effektiv, når de lancerer en fastende kost. Sørg for at drikke masser af vand under et hurtigt. Dens udrensning effekter kan også ses, når de anvendes i et lavement eller douche. Det er kendt som et stof, der hjælper rense toksiner fra kroppen.

Førstehjælp

Som en behandling for mindre forbrændinger og solforbrændinger er Hvedegræs meget effektiv. Blød klude i den og anvende direkte til brænde til lindring. Det er også en tilsvarende effektiv behandling for nedskæringer, skrammer og hudafskrabninger.

Kosmetiske

Der er en vifte af kosmetiske anvendelser, herunder, men ikke begrænset til hårbalsam og hovedbund og/eller skæl behandling. Det bruges ofte som en behandling for eksem og kan endda bruges som en ansigtsbehandling takket være dens evne til at stramme huden og lukke porerne.

Udløb

Sørg for at drikke eller bruge din Hvedegræs meget snart efter saftpresning som det kan miste sin effektivitet og endda gå dårligt inden for omkring 12 timer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com