Hvilke stoffer vil absorbere den mest vand?

10/08/2012 by admin

Hvilke stoffer vil absorbere den mest vand?

Nogle klud er meget effektive til at absorbere fugt. Satsen for vandoptagelse måles ved den tid, det tager for vand for at blive absorberet af et bestemt materiale, der har været dyppet i vand.

Polymert materiale

Stof, der er fremstillet af polymert materiale er meget god til absorption. Polyester er lavet af plastik, der er blevet ændret i fine tråde og derefter ind i garn, og derefter spundet for at skabe det endelige produkt. Fordi det er lavet af plastik, stoffet selv faktisk absorbere ikke fugt, men rum i stoffet gør.

Bomuld

Bomuld er en naturlig absorberende, samt en naturlig fiber. Hvordan absorberende din bomuldsstof er vil afhænge af typen af bomuld anvendes. Bomuld er meget porøse, hvilket gør det en naturlig absorber af fugt.

Terry klud

Terry klud er bedst, når det kommer til ble stof, fordi det er stærkt absorberende og holdbare. Det bliver blødere med hver vask og det krymper ikke.

Bird's Eye klud

En anden absorberende stof er fuglens øje klud, ifølge Modernstork.com. Det er tæt vævet. Det er dog dyrere end andre former for ble stof.

Gaze klud

Den letteste af alle ble tekstiler, dog meget absorberende, er gaze klud, der er fint spundet, vævet løst og blød.

Hamp og bambus

Hamp stof, der er lavet af fleece og franske terry klud er ganske absorberende, som er stræk terry klud og hamp jersey. Bambus stof er næsten så absorberende som hamp.

Uld

Uld, som er en naturlig fiber, er også absorberende, bemærker Bubbaearth.com.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com