Hvad er de langsigtede virkninger af Prilosec?

09/12/2010 by admin

Prilosec er en proton pumpe hæmmer (generisk navn omeprazol). Det bruges til behandling af hyppig halsbrand. Mange patienter lider af mavens smerter og kronisk halsbrand tage Prilosec for nødhjælp. Emballagen siger at ophøre med at bruge efter 14 dage, men mange mennesker bruger medicinen finde deres symptomer vender tilbage efter de ophøre med at bruge.

Hvordan Prilosec virker

Protonpumpehæmmere (ppi) i betydelig grad begrænse produktionen af mavesyre i maven. Mange mennesker lider af betingelser, hvor maven producerer for meget syre, forårsager halsbrand, opstød og mavens smerter. Proton pumpe er den sidste fase i et system af enzymer, der leverer mavesyre til maven. PPI blokerer mekanisme med et positivt ladede brint ion.

Lang tids brug

På grund af advarsel på emballagen undrer mange mennesker tager Prilosec om virkningerne af lang tids brug. Resultaterne er noget usikkert. En langsigtet undersøgelse med rotter blev udført over 2 år. Resultaterne tyder på at der kan være en sammenhæng mellem langvarig brug af stoffet og kræftfremkaldende gastrisk tumorer. Men meget mere forskning skal gøres, før det kan blive bekræftet. Der er også bekymring at maveslimhinden kunne atrofi mangel på mavesyre, men dette er ren spekulation med ingen underbyggende beviser.

Lægelige udtalelser

De fleste læger sige, der er i øjeblikket anses for sikkert at fortsætte Prilosec på ubestemt tid, især hvis enkelt ikke oplever nogen form for bivirkninger og stoffet er effektivt styre syreproduktion.Stoffet er relativt nyt i USA, men har været tilgængelig i mange år tidligere i Storbritannien, og ingen tilfælde af medicinske problemer som følge af lang tids brug er blevet rapporteret.

Andre bekymringer

Prilosec kan forårsage diarré og i sjældne tilfælde hovedpine. Hvis du oplever problemer med Prilosec, prøve anden receptpligtig medicin.

Før at tage Prilosec

Før du tager Prilosec eller nogen anden medicin, konsultere en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com