Behandling for slim i halsen

12/11/2012 by admin

Behandling for slim i halsen

Slim i halsen kan være en pinlig, frustrerende lidelse har. Om resultatet af allergi eller en sæsonbestemt influenza, den smattet drypper fra næsen til din hals er noget de fleste mennesker ønsker at slippe af med hurtigst muligt. Mens du kan vente for natur at gå sin gang, er der også nogle nemme løsninger til dette problem.

Instruktioner

• Blæse din næse regelmæssigt, selv når du ikke føler behov for at rense din nasal passager. Slim i halsen er normalt forårsaget af afløb fra næsen til din hals. At holde næsen ren forhindrer Slim fra vej til din hals.

• Kombinere et glas varmt vand med en 1/4 til 1/2 teskefuld salt. Bland godt og gurgle ofte i løbet af dagen. Saltvandet vil bidrage til at tynde slim, hvilket gør det lettere at komme af med. Det kan også give nogle midlertidige lindring fra ubehag forbundet med slim i halsen. Denne blanding ikke sluge, da det kan føre til dehydrering. Simpelthen spytte ud i vasken, når færdig og gurgle med rent vand for at fjerne salt.

• Skabe en pasta af ingefær pulver og honning og tage en skefuld af blandingen flere gange om dagen. Disse to naturlige ingredienser er kendt for deres helbredende evne.

• Ophold væk fra mejeriprodukter. Drikke mælk, spise is og tilføjelse af smør til mad naturligvis øger kroppens produktion af slim. Den tykke natur af disse elementer skaber slim, der stikker i halsen. At fjerne mejeri fra kost hjælper.

• Rygestop straks. Indånde røg kan irritere halsen og næsen og føre til yderligere Slim problemer. Ved at skære først- og brugte røg fra dit liv, vil du se en tydelig forskel i halsen slim.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com