Hvordan til at tale med en læge om Depression

01/04/2013 by admin

Hvordan til at tale med en læge om Depression

Depression er en ødelæggende sygdom, stjæler ellers raske mennesker af de mest grundlæggende fornøjelser. Depression kan ramme når som helst, men de fleste mennesker har en tendens til at opleve sin debut i deres sene teenageår og i deres 20s. Når den ankommer, kan depression, swift og invaliderende, stjæle din identitet og fortrængte det med konstant rumination og håbløs tanker. Hvis du har fundet dig selv mangler evnen til at nyde dit liv eller opretholde en base-niveau følelse af værd, kan det være tid til at tale med en læge om dine symptomer.

Instruktioner

Find en læge

• Tal med din læge om psykiatere i dit område, der kan være i stand til at hjælpe. Generelt, vil din praktiserende læge har en liste over gode ressourcer for dit område.

• Besøge mere end én psykiater før du forpligter dig til et kursus i behandling. "Shopping" som denne giver dig en bedre chance for at finde nogen, som du har en rapport.

Holde sig til det

• Begynd med din historie af depression. Sammenhæng som denne vil normalt farve hvilken form for behandling man kan forvente, så kan du gøre nogle grave for at inkludere din families historie.

• Ophold ærlige omkring din depression. Det er ikke usædvanligt, at deprimerede mennesker til at udvikle en vane med at "bagatellisere" deres fortvivlelse, fordi de mener, at ingen ønsker at høre om den. Men oprigtighed er netop hvad din læge er der.

• Prøv og huske de tider, du er mest deprimerede. Undertiden opdage disse udløsende begivenheder og situationer kan hjælpe dig med at forstå hvad ligger til grund for spørgsmålet.

• Spørg din læge om mere intensiv samtaleterapi som psykoanalyse. Mange patienter oplever, at daglige besøg i en udsat position kan medvirke til at frigøre mere dybtliggende følelsesmæssige mønstre.

• Stick med terapi indtil du føler du har følelsesmæssige og medicinsk værktøjer til at opretholde en mere tilfreds eksistens. Vær ikke bange for at vende tilbage i fremtiden, hvis du finder din depression uddybning igen.

Tips & advarsler

  • Modstå trangen til at bebrejde begivenheder i dit liv for depression. Mange mennesker, der er ny sygdom naturligt antager det er et biprodukt af noget, der er gået galt. Hvis følelser strækker sig ind i måneder og år, men det skal blive almindeligt kan problemet være mere grundlæggende.
  • Modstå trangen til at opgive håbet. De fleste behandlinger for depression vil ikke magisk gøre problemet går væk, men persistens er den sikreste måde at se varige resultater.
  • Ring i venner eller familie, hvis du har mistet viljen til at få det bedre. Bor alene og uden håb kan være en farlig kombination.
  • Ringe 911 eller en hotline lige væk hvis du finde dig selv overvejer selvmord. Bare det fordi trangen går væk når betyder ikke, det ikke kan returnere mere kraftfuldt i fremtiden.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com