Fordele & ulemper af hydrogengas

11/17/2012 by admin

Fordele & ulemper af hydrogengas

Som fossile brændstoffer fortsat svinde, bliver behovet for alternativ energi stærkere. Brint som energikilde er blevet stadig mere populær gennem årene, og bestræbelserne på at perfektionere teknologien er igangværende. Kendskab til fordele og ulemper ved at bruge hydrogengas er vigtigt, hvis du ønsker at forstå fremtiden for vedvarende energi.

Brint anvendelser

Som brændstof, brint er udnyttes ved hjælp af to metoder: brændselsceller og forbrændingsmotorer. Brændselsceller er som batterier. Ilt fra luften interagerer med brint i brændselsceller. Denne reaktion skaber elektricitet, der kan magt biler. Forbrændingsmotorer fungerer på samme måde som en gas bil. Som med en konventionel bil antænder motoren hydrogenbrændstof inde i det til at producere energi.

Brændselscelle fordele

Den største fordel at brændselsceller er deres manglende indvirkning på miljøet. Brændselsceller ikke udleder drivhusgasser. Dette betyder en væsentlig reduktion i forurening, især fra smog lavet af nitrogenoxider. Brændselsceller er også mere effektiv end brint forbrændingsmotorer. Endelig, brændselsceller producere elektricitet effektivt med relativt lidt støj.

Brændselscelle ulemper

Mens brændselscelle teknologien er lovende, er der nogle spørgsmål, som skal løses, før de bliver mainstream. Brændselsceller er meget dyre. Trods deres effektivitet har brændselsceller en begrænset rækkevidde i forhold til konventionelle motorer, fordi de ikke kan lagre så meget energi. For eksempel, har en brændselscelle bil ligesom Honda klarhed en maksimal rækkevidde på 354 miles. Honda Civic Hybrid, på den anden side kan rejse 650 miles før at behøve en fylde-up. I 2007, klarheden kunne være udlejet for US $600 om måneden, men købe en front er ikke en mulighed på grund af produktionsomkostningerne. Mens der er spekulationer om det nøjagtige beløb, har Honda ikke været villig til at offentliggøre tallene. Den klarhed målgruppe er dog husholdninger tjene mindst $150.000 om året. Sammenlign det med omkostningerne ved en Civic Hybrid, som retails for $23,950 fra 2011. Med et marked, denne lille, skifte hver bil til brændselsceller ville gøre dem ubetalelige for de fleste mennesker, hvilket er grunden til brændselscelle biler ikke er masseproducerede i samme grad som benzin biler. Kort sagt, i April, 2011 er teknologien stadig relativt nyt, så vil være behov for mere tid til at perfektionere den og reducere produktionsomkostninger.

Forbrændingsmotorer fordele

Brint forbrændingsmotorer er også fordelagtigt. For én ting, de drage fordel af en velkendt teknologi, hvilket gør dem nemmere at designe og bygge. Disse motorer er også billigere end brændselsceller. Endelig, brint motorer er meget bedre for miljøet end deres modparter i benzin, hvilket reducerer smog og andre forurenende stoffer. Biler, der bruger brint forbrændingsmotorer stole ikke udelukkende på brint. I stedet, de opfører sig som hybrider. Køretøjer såsom Mazda RX-8 kombinere brint og benzin separat. Brændstof-kilder kan være vekslede ved hjælp af en switch. Mens disse designs er meget innovative, er de set som en overgangsordning model indtil brændselsceller bliver billigere og mere mainstream.

Forbrændingsmotorer ulemper

Der er to store ulemper til forbrændingsmotorer designs. Først, de er ikke helt så effektive som brændselsceller. Da benzin bruges til at imødegå effektivitet spørgsmålene, udsender disse biler stadig kvælstofoxider, omend i mindre mængder. En stor slynge til brintgas i enten form er, at processen med at udvinde det kræver energi fra fossile brændstoffer, hvilket resulterer i mindst nogle forurening.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com