Mundtlig Chelat oplysninger

09/20/2010 by admin

Mundtlig Chelat er en populær gør det selv-behandling for en række lidelser. Regeringskontorer og medicinske eksperter, dog advare folk i øjeblikket behandler sig eller overvejer behandling til at være forsigtige. Meget få sygdomme er forbedret gennem mundtlige kelation terapi og alle former for kelation indebærer betydelige sundhedsmæssige risici.

Nøjagtig mundtlig Chelat information er væsentlig for at sikre sikkerheden for de søger eller modtager behandling. Produktlabels og kampagner er ikke pålidelige kilder af Chelat fakta. Overlagte forsøg på at vildlede forbrugerne om de potentielle risici og fordele ved mundtlig Chelat produkter har gjort fabrikanter og distributører målet for amerikanske Food and Drug Administration (FDA) bestræbelser på at stoppe misbrug af kelation.

Mundtlig Chelat

Chelat er en medicinsk behandling bruges til at afgifte blod, væv og organer af giftige stoffer. Chelaterende stoffer (chelatorer) administreres af munden i form af piller eller væsker. Chelatorer Søg for giftige metaller i kroppen er ude af stand til at eliminere på grund af deres ukendt form. Chelatorer binde til disse metaller, danner en ny form, som kroppen genkender. Den nye figur er derefter behandlet af nyrerne og bortskaffes gennem vandladning.

Mundtlig Chelat er mindre potent end intravenøs kelation, men proceduren kommer med sin egen potentielle applikationer, risici og fordele. Personer, der overvejer mundtlig Chelat Terapi bør konsultere deres behandlere for at sikre, at kelation er en passende behandling for deres tilstand. FDA advarer om, at misbrug af behandlingen har medført døden.

Applikationer

Mundtlig Chelat produkter er let tilgængelige online og i alternativ medicin butikker, men denne tilgængelighed er vildledende. FDA har aldrig godkendte ikke-receptpligtige oral kelation produkter for enhver medicinsk anvendelse. Receptpligtig mundtlig Chelat medicin er godkendt af agenturet, men bruger er begrænset til et lille antal potentielt dødelige betingelser, herunder hypercalcæmi, blyforgiftning og specifikke hjertelidelser.

Ikke-godkendte brug

Mundtlig Chelat produkter fås uden recept, men forbrugerne pas. Mange populære anvendelser af disse produkter, selv dem, der anbefales af fabrikanter, er ikke blevet godkendt af FDA. Sikkerhed advarsler om potentielt fatale resultater af off-label brug er blevet udstedt af FDA og handling er blevet taget af agenturet at forhindre producenter fra vildlede offentligheden.

FDA hjemmeside deler en advarsel udstedt af agenturet til en distributør af en mundtlig Chelat produkt, Chelorex, hvor FDA ordrer selskab til straks at fjerne udokumenterede påstande om produktets sundhedsmæssige fordele fra sin hjemmeside. At fremme et produkt, som en behandling for enhver medicinsk tilstand uden forudgående godkendelse af FDA er ulovligt og disse produkter er genstand for beslaglæggelse af agenturet. FDAS indsats for at forhindre virksomheder i udbredelse af vildledende mundtlig Chelat oplysninger er igangværende.

Effekten

Mundtlig Chelat produkter er effektive til behandling af kun et par forhold. Blod calcium toksicitet, blyforgiftning og specifikke hjertelidelser kan forbedres ved brug af kelation terapi. Men, selv disse FDA godkendte anvendelser er kontroversielle. Chelat Terapi i blyforgiftning, for eksempel, er rapporteret af American Academy of Pediatrics som effektiv akut indgriben for at reducere bly i blodet. Kliniske forsøg, derimod bemærker, at denne brug af kelation ikke er udbredt blandt sundhedspersonale, der afventer yderligere bevis for sundhedsmæssige fordele til blyforgiftning ofre.

Farer

Farer forbundet med oral kelation terapi er utallige og svær. Ikke-godkendte anvendelser kan medføre forværring af tilstanden, fremkomsten af nye sygdomme, fejlernæring og endda døden. Den amerikanske Centers for Disease Control og forebyggelse rapporter Chelat-relaterede dødsfald har fundet sted i Texas, Pennsylvania og Oregon.

FDA-godkendte receptpligtige chelatorer har også resulteret i kritisk sygdom og dødsfald. Behandling af hypercalcæmi med kelation kan resultere i hypocalcæmi, modsatte og lige så dødbringende blod calcium tilstand. Nogle betingelser, såsom blyforgiftning, kan forværret af oral Chelat Terapi hvis ikke administreres korrekt og i forbindelse med miljøændringer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com