Hvordan opstår tå svamp?

11/27/2012 by admin

Hvordan opstår tå svamp?

Introduktion

Ikke tager tilstrækkelig pleje af dine fødder kan være en hurtig invitation til tå svampen at gøre sig selv hjemme i dine tånegle. Kendt som onychomycosis, kan en svampeinfektion i det evaluerede system forårsage misfarvede negle, sprøde negle sammensætning samt andre spørgsmål, afhængigt af svampen indgået. Tå svampen normalt går ikke væk egen og kan nemt forekomme under de rette betingelser.

Miljø

Tå svampen er en del af dermatofytter. Det betyder, at de trives i fugtige varme miljøer. Brusere, swimmingpools og omklædningsrum kan være tilflugtssteder for svampen.

Infektion

Alle svamp behov er en lille klippe eller hud åbning for at tage fat, formere sig og vokse. Det kan bebo den lille område mellem dine negle og din negleroden. De fleste sko har ikke en tilstrækkelig mængde af luftstrømmen, så svampen kan nemt fortsætte med at trives når det fylder residence på dine fødder.

Områder

Svampen kan forekomme på både tæerne og fingrene. Men svampen har tendens til at trives bedre på tånegle, fordi mindre blod strømmer til tæerne end til dine fingre. Reduceret blood flow betyder faldt evne til kroppen til at påvise infektion og bekæmpe infektion.

Risiko

Visse faktorer øger din risiko for at udvikle tå svamp. Iført sko eller strømper, der ikke fremmer ventilation kan bidrage til en svampeinfektion. Også, gå i fugtige eller fugtige miljøer uden sko eller på mindste sandaler kan bidrage til svampeinfektioner. Dette er især tilfældet i offentlige områder, såsom omklædningsrum eller offentlige brusere.

Skader

Venstre ubehandlet, kan tå svampen forårsage permanent skade på din tå negle. Det kan også invitere andre former for mere alvorlige infektioner, der kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer. Dem med trykkede immunsystemer kemoterapi, HIV/AIDS og diabetes kan også være risiko for mere alvorlige infektioner på grund af komplikationer fra tå svampen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com