Stofmisbrug & Stress

10/21/2012 by admin

Stofmisbrug & Stress

Når folk er stressede i livet vil mange søger lindring. Nogle vil kigge efter denne nødhjælp i form af misbrug af medicin, fordi det er en indstilling, der tillader dem at flygte ind i stoffet høj og undgå beskæftiger sig med kilden til deres stress. Efter begivenhederne i 9/11 i 2001 og orkanen Katrina, mange enkeltpersoner hurtigt fandt selv tabt i sump af stofmisbrug. Den økonomiske afmatning og returnere soldater fra Iran og Irak har skinnede et lys på virkningerne af narkotikamisbrug og stress på samfundet.

Risikofaktorer

Ifølge det nationale Institut for stofmisbrug (NIDA), kan begivenheder, der er stressende provokere enkeltpersoner til forsøger narkotika for første gang. Personer, der har en familie historie af narkotika eller alkohol misbrug tendens til at have højere satser for stofmisbrug selv. Det menes, at der er en genetiske faktor i stofmisbrug og familiemønstre af stofmisbrug kan bære det ifølge forskning.

Stress

Stress er en naturlig reaktion på vanskelige situationer. Ifølge NIDA er stress en stor faktor for mange individer, der begynder at bruge narkotika i et voldeligt måde. Det er slet ikke ualmindeligt at opdage, at teenagere begyndte at bruge hvor var der øget stress i en familie på grund af skilsmisse eller dødsfald i familien. Voksne kan begynde at bruge som følge af katastrofale begivenheder som Katrina eller 9/11, eller over for stigende finansielle stressfaktorer på grund af jobtab.

Post traumatisk Stress Disorder

NIDA er en af de befolkninger, der har høje priser af stofmisbrug i relation til stress personer lider af Post Traumatisk Stress Disorder – også kaldet PTSD. PTSD er en psykologisk tilstand, hvor en person har været udsat for en traumatisk begivenhed erfarne gentagne gange.

Selv medicin

Et af aspekter af narkotikamisbrug og stress er self medicin. Ifølge NIDA, mange enkeltpersoner ikke klar over, at de er deprimerede eller føler angst, når de henvender sig til narkotika. I det væsentlige, forsøger de at lindre deres nødstedte følelser ved hjælp af alkohol eller andre rusmidler. Stofmisbrug er en form for eskapisme fra de reelle problemer, som en person oplever. Som et resultat, er personer, der er meget stressede ofte med risiko for stofmisbrug også.

Potentiale for tilbagefald

I perioder med stress potentiale for tilbagefald for enkeltpersoner har der været held i opsving, selv om det er i mange år. Ifølge NIDA reagerer kroppen som om der havde været nogen periode med opsving på alle, og det er let at falde i stofmisbrug igen. Fysisk, er tilbagefald meget muligt i tider med stress, når trangen til narkotika eller alkohol kan vende tilbage med en hævn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com