Methylcobalamin fordele

10/18/2012 by admin

Methylcobalamin fordele

Methylcobalamin er Coenzym form af vitamin B-12, hvilket betyder, at din krop kan bruge det uden at kræve ekstra skridt til at omdanne det til en brugbar stof. Methylcobalamin er brugt til at behandle en række sygdomme og mangler, og der er flere fordele, der kommer med at tage methylcobalamin.

Søvnproblemer

Ifølge mend.net, kan methylcobalamin hjælpe med søvnproblemer, specielt søvn-vågne rytme forstyrrelser. Disse søvn-vågne rytme forstyrrelser omfatter avancerede sove fase syndrom og forsinket sove fase syndrom. Methylcobalamin hjælper med at genopbygge hjernens neurotransmittere, når neurotransmittere produceres af aminosyrer i hjernen. I betragtning af at sove lidelser kan have en række meget alvorlige effekter - såsom vægtøgning, vægttab, og formindsket problemet problemløsning færdigheder--methylcobalamin er et vigtigt supplement til at tage, hvis du lider af søvnproblemer.

B-vitaminmangel

Tager methylcobalamin kan også hjælpe, hvis du har en lidelse, vitamin B-mangel. Da methylcobalamin kan straks bruges af din krop i stedet at konvertere det til et mere brugbart format, kan du mærke virkningerne af det hurtigere end andre vitamin B former. Nogle af symptomerne på vitamin B-mangel at methylcobalamin kan hjælpe lindre omfatter - men er ikke begrænset til - følgende: træthed, reduceret mental kapacitet, hukommelsestab og hukommelsesproblemer, manglende evne til at koncentrere sig, irritabilitet, depression, sår i hjørnet af din mund, åndenød og en skarp, stikkende smerter i håndfladen af hænderne.

Anæmi

Methylcobalamin kan også hjælpe med virkningerne af anæmi. Anæmi er en nedgang i antallet af normale røde blodlegemer eller et fald i den normale mængde af hæmoglobin findes i dit blod. Anæmi kan variere fra mild til svær. Nogle af symptomerne på svær anæmi omfatter: besvimelse, brystsmerter, angina pectoris og en hjerteanfald. Nogle af symptomerne på mildere anæmi omfatter træthed, svimmelhed, muskelsvækkelse og en følelse af kulde. At tage methylcobalamin har vist sig at hjælpe med symptomer på anæmi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com