Typer af botanik

02/27/2013 by admin

Typer af botanik

Botanik indebærer at tage urter og kombinere dem i medicinske urter til at helbrede eller lette en lidelse. Så længe der har været mand, har planter været brugt at gøre medicin. Ordet "urt" er en afledning af "herbe" og det latinske ord "herba." I dag betegner sigt "urt" enhver del af en plante bruges til medicin, og oprindeligt anvendes kun til ikke-træagtige planter.

Kinesiske botanik

Kinesisk urtemedicin er en kombination af forsøg og forskning går tilbage til Shen Nong, en stammeleder i Kina, der levede langs den gule flod Plateau omkring 2700 f.kr. Han skrev The Classic af Materia Medica, en bog på traditionelle kinesiske urtemedicin, som stadig bruges i dag.

Kinesiske botanik er praksis for at kombinere urtemedicin med akupunktur behandlinger til at helbrede kroppen, og behandler det hele menneske, ikke kun sygdom eller symptomer. Naturlægemidler formler er individualiseret, og ikke to mennesker vil modtage de samme urtemedicin behandlinger.

Native American botanik

I over 40.000 år, har indfødte amerikanere praktiseret lægemidler healing ved hjælp af planter og dyr de fundet omkring dem. Denne type af botanik voksede over tid som forskellige stammer kom i kontakt med hinanden. Elementer af Native American healing varierer fra stamme til stamme. Healing blev udført af en medicin mand eller kvinde. Deres viden var ikke skrevet, men videre fra ældsterne i mundtlig tradition.

Overbevisninger af Native American medicin er baseret på helhed og balance af en person, fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt. Sygdomme kan være forårsaget af interne tanker som negative tænkning, og eksterne årsager såsom miljø, uren luft og mad. Healerens mål er at genoprette balancen.

Vestlige botanik

Vestlige botanik er en blanding af viden fra grækerne, egyptere og andre europæere gennem tiderne. De Materia Medica, skrevet af Dioscorides i det første århundrede E.kr, betragtes som den mest indflydelsesrige bog om vestlige urtemedicin. Denne type af botanik kombinerer europæiske og Native American urter til at behandle og forebygge sygdom. Vestlige naturmedicin kategorisere naturlægemidler ifølge karakteristika som deres styrke, effekter og komposition.

Ayurvedic botanik

Denne type af botanik behandler krop, sind og sjæl, at bringe sundhed til alle tre. Ordet "ayurveda" på Sanskrit, kan oversættes til "viden om livet." Grundlaget for ayurvedic botanik mener i at opretholde en balance mellem en sund kost, at få nok motion, anvendelse af urter og åndelig tilfredsstillelse. Ayurvedic botanik baserer begrebet healing på at holde en balance mellem vores tre doshas, som er Vata, som er nervesystemet, Pitta er fordøjelsessystemet og Kapha er lymfesystemet. Doshas, svarer til de vestlige begreber af energier. Ayurvedic medicin behandler krop og ånd sammen.

Europæiske botanik

Grundlaget for denne type af botanik er den traditionelle brug af europæiske urter til at hjælpe kroppen helbrede sig selv. Europæiske botanik kaldes også europæiske naturmedicin, og var oprindeligt praktiserede baseret på et system af energi hvis rødder begyndte i tidlige græske og romerske medicin. Behandling af lidelser er gjort ved at blande plantestoffer retsmidler ved hjælp af alle dele af et anlæg til et bestemt formål.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com