Sind bygning spil for seniorer

10/10/2010 by admin

Sind bygning spil for seniorer

Hukommelse er et af de vanskeligste problemer forbundet med aldring. Seniorer er mere udsatte for degenerative sygdomme som Alzheimers og beslægtede Dementia. En måde at sænke din risiko for at udvikle en af disse sind-berøver sygdomme er at engagere sig i sindet-bygningen spil, der tvinger dig til at løse problemer på en sjov måde. Finde udfordrende spil (som dem, der er anført nedenfor), at holde hjernen aktiv.

Computerspil

Teknologien gør det muligt for os at bruge vores hjerne på flere måder end nogensinde før. Vi kan fremme færdighedsniveauer, gemme vores resultater og henvise til dem i at følge vores fremskridt. Nedenfor er to computerspil, der sind-bygning for seniorer.

Postulere videnskab-Brain Fitness Program 2,0: Dette program ($395) har vist fremgang i mindet om dem, der brugte det i den foreskrevne måde.

MindFit: Dette spil giver en individualiseret system af sind-bygningen spil.Ifølge en marts 2009 undersøgelse på internationale Alzheimers konference i Salzburg, Østrig, giver dette spil kortsigtede hukommelse forbedring af 18 procent blandt deltagerne 50 år og derover. Prisen for dette spil spænder fra $129 til $149.

Online spil

Bare handlingen at surfe på internettet er godt for seniorer ønsker for at holde deres hjerner aktive. Ifølge en artikel i oktober 19, 2009 spørgsmålet om Science Daily finde"første gang internetbrugere en stigning i hjernen bygning efter bare en uge."En god online ressource er hjernen spil, som er et program lavet af forebyggelse Magazine (Se referencer). Hjemmesiden indeholder links til en række mind-bygning spil for seniorer.

Bord og kortspil

Bræt- og kortspil spil, der bruger strategi er også et fantastisk værktøj til at hjælpe med at opbygge sindet. Ikke kun spillene kræver du at bruge din hjerne til at udvikle strategien, men de også giver dig mulighed at socialisere, som også er godt for dit sind. Grab en ven, hovedet til en park eller kaffebar og spille brætspil såsom skak, Dam og forbinde fire. Kortspil, der også bygger din hjerne magt omfatter gin, bro og rummy.

Gåder

Laver nogen form for puslespil tvinger dig til at tænke analytisk. Populære gåder omfatter ord søgninger, krydsord, puslespil og sudoku.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com