Hvordan man laver Protein & energi ryster

09/22/2010 by admin

Protein og energi ryster kan være meget gavnligt for din generelle sundhed. Flere pre-made pulveriserede blandinger i forskellige varianter er tilgængelig, kan du blande med vand, juice, mælk, eller selv blandes i is eller med isterninger til at gøre en kold, cremet shake eller smoothie.

Instruktioner

Hvordan man laver Protein & energi ryster

• Vælg den pulveriserede supplement, der vil være rigtigt for dig. Læse ernæring etiketter for at bestemme, hvad du har brug for. Ideelt, du ønsker et produkt, der er lav i sukker, fedt og kulhydrater for et proteintilskud. For en energi supplement, kan du forvente at det vil omfatte flere kulhydrater, men se nøje for at være sikker på det ikke har for meget sukker.

• Måle pulver i shaker kop og tilføje 8-12 ounce af din ønskede væske. Juice er en stor mulighed for energi kosttilskud, fordi det ofte er tilsat vitaminer, der kan optimere energipotentialet af din ryste.

• Låget lægges på din shaker kop og ryst kraftigt indtil alle pulveret er opløst. Hvis du ikke har en shaker kop med en låg og blande rist, kan du også bruge en regelmæssig kop og en gaffel eller piskeris til rør og pulveret opløses.

• Drik din ryste. Det er bedst at drikke din energi ryster lige efter træning, når dine muskler er på udkig efter brændstof til at reparere sig selv efter en hård træning. Du kan tage energi ryster, når du føler du har brug for et ekstra boost til at komme igennem dagen.

• Rengør din kop grundigt før opbevaring det. Shaker kopper tendens til at være plast og kan absorbere bakterier let, hvis de ikke er renset godt og lov til at tørre.

Tips & advarsler

  • Supplement pulvere kan findes i ernæring butikker, men mange supermarkeder er begyndt at lagerføre dem så godt. Hvis du er på udkig efter måder at variere din supplement rutine, du kan tilføje pulvere til smoothies, milkshakes, eller bruges endda som kaffe flødekande, da de kommer i så mange forskellige varianter.
  • Før du begynder enhver supplement rutine, tale med din læge om hvilke muligheder der er bedst for din særlige behov og mål. Nogle energi ryster indeholder koffein. Store mængder af koffein kan hæve din puls, så drik ikke mere energi ryster end din læge anbefaler.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com