Hvordan til at identificere medicin af form og størrelse

10/15/2010 by admin

Hvordan til at identificere medicin af form og størrelse

Hvis du tager mere end én recept eller over-the-counter medicin, ved du sikkert, hvor let du kan forvirre en medicin med en anden. Mange piller er ens i form, størrelse og farve, og det er ikke altid muligt at fortælle dem fra hinanden uden for deres oprindelige beholdere blot ved at kigge. Dog kan tager forkerte p-piller på det forkerte tidspunkt være farligt. Det er bydende nødvendigt, at du identificere hver medicin, du er i tvivl om. Heldigvis, det er en hurtig og smertefri proces, når du ved hvad de skal gøre.

Instruktioner

• Kontrollér med apoteket. Hvis du har nogen spørgsmål om identiteten af en medicin, tage det til apoteket for identifikation. Apotekeren forstår bedre end nogen vigtigheden af at tage den rette medicin på det rigtige tidspunkt, og han eller hun vil være glad for at hjælpe dig med at sortere ud din medicin.

• Tjek "The pille Book" af Harold M. Silverman. Vælg den nyeste version--den 14. udgave--af denne bog, som blev offentliggjort i April 2010. Ved hjælp af den nyeste version er vigtig for identificering af medicin, der er relativt nye på markedet. Mr. Silverman er også forfatter til "The Vitamin bog," der gør det muligt at identificere kosttilskud. Du kan også referere til "Lægens Desk Reference," offentliggjort årligt og tilgængelige på dit lokale bibliotek.

• Brug en medicin identifikation website hen til oplede recept og ikke-receptpligtige piller. Disse websteder bede dig om at indtaste oplysninger såsom størrelse, form og farve af medicin samt eventuelle markeringer på p-piller. Når du har angivet oplysningerne, skal du klikke på knappen "Søg" eller "OK" for at få vist forslagene.

Tips & advarsler

  • Holde alle medicin og kosttilskud i deres oprindelige beholdere.
  • Hold alle lægemidler og kosttilskud utilgængeligt for børn og teenagere.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com