Toenail svamp medicin & advarsler

09/28/2012 by admin

Toenail svamp medicin & advarsler

Toenail svampeinfektion er forårsaget af organismer, der trives i en mørk og fugtig miljø. De kan forårsage toenail at blive skør og misfarvet. Der findes flere typer af toenail svamp medicin, men der er nogle kendte bivirkninger med dets anvendelse. De fleste lægemidler til toenail svamp infektion er til rådighed som receptpligtig medicin på grund af disse bivirkninger. Deres brug kommer altid med en advarsel, før indtagelse af disse medikamenter.

Terfinabine (Lamisil)

Lamisil virker til at hæmme væksten af svampe på toenail ved at forhindre den enzymatiske aktivitet, som bygger på svampe cellevæg. Uden cellevæg er det vanskeligt for svampe til at vokse og formere. Det virker bedst mod Trichophyton rubrum og Trichophyton mentagrophytes, som er de to vigtigste årsager til toenail infektion.

Lamisil kan forårsage maveproblemer som fordøjelsesbesvær eller dyspepsi. Det kan også forårsage hovedpine og udslæt. Det også har potentiale til at forårsage sygdomme i leveren og er yderst kontraindiceret blandt mennesker med leversygdomme. I nogle tilfælde kan Lamisil indtagelse reducere mængden af hvide blodlegemer i kroppen. Disse er antistoffer, som beskytter kroppen mod infektioner. Brugere kan også være i risiko for udvikling af Stevens - Johnson syndrom, toksisk epidermal nekrolyse. Huden blærer er også almindelige.

Griseofulvin (Fulvicin)

De amerikanske Food and Drug Administration satser Fulvicin som et kategori C risikoen for graviditet. Der er mulighed for fosterskader at forekomme en gang taget under graviditeten. Det er også forbundet med forårsager lav sædkvalitet. Allergiske reaktioner kan forekomme manifesterer sig som nældefeber, vejrtrækningsbesvær og hævelse i ansigtet. Opkastning, kan diarré, uregelmæssig menstruationscyklus, søvnløshed, prikkende fornemmelse og følelsesløshed på hånd og ansigt og forvirring også forekomme. Lægemiddelinteraktion forventes også med Fulvicin, og indtagelse af en anden receptpligtig medicin er kontraindiceret.

Itraconazol (Sporanox)

Den nationale medicin narkotika angivet nogle mindre bivirkninger med brug af Sporanox. Disse omfatter forstoppelse, diarré, mave forstyrret, gas smerter, blødende tandkød, muskelsmerter, sveden, svimmelhed, depression og nervøsitet. En mere alvorlig grad kan Sporanox forårsage feber, kuldegysninger, lys afføring, smertefulde eller hyppig vandladning, følelsesløshed i hænder og fødder, kløe, udslæt og nældefeber, ifølge Greg C. Elwoods artikel "Farer af tå neglesvamp medicin." Indtag med andre medikamenter såsom guanidin, dofetilide og levomethadyl kan give livsfarlige bivirkninger. Det kan også øge niveauet blodsukker når det tages med medicin, der har itraconazol og proteasehæmmere, som kan også øger modtageligheden for kongestiv hjerteinsufficiens.

Fluconazol (Diflucan)

Almindelige bivirkninger rapporteret med Diflucan indtag omfatter hovedpine, mavesmerter, kvalme, dyspepsi, diarré og smagsforstyrrelser. Hepatiske reaktioner kan også forekomme som kan medføre gulsot og hepatitis. Fatal konsekvens er leversvigt, ifølge RxList.com.

Forholdsregel

Toenail svamp medicin er receptpligtig medicin på grund af risikoen for bivirkninger. Det er vigtigt at læse advarsler trykt på pakken medicin før indtagelse og at tage medicin efter den rette dosering foreskrevet af din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com