Hvordan man taber 90 Pounds i 7 måneder

12/16/2011 by admin

Hvilke typer af ting kommer til at tænke på når du tænker på at tabe sig? Kostvaner, sulter sig selv og utallige timers motion hænger ofte uretmæssigt at tabe. Vægttab kan være en berigende oplevelse. At tabe sig, når gøres ordentligt, bliver bare en del af din livsstil. Det kræver du at justere din daglige rutine og også udvikle et vægt tab strategi. En sund kost, motion og beslutsomhed er de vigtigste ingredienser til at kaste vægt. At miste 90 pounds i 7 måneder er ingen tur i parken, men det er opnåeligt.

Instruktioner

• Oprette et layout eller en guide kan du følge hver dag. Gøre dit layout, korte og direkte. Skriv ned hvor meget vægt du påtænker at tabe hver uge. Formålet med at miste omkring 3,2 pounds en uge, overvejer at målet din 90 pund over 28 uger.

• Planlægge hvert måltid, at du spiser. Optage måltider, så du holde styr på mængden af kalorier du spiser. Spise mellem 2.000 og 2.200 kalorier om dagen. Planlæg at spise fem til seks små måltider hele dagen.

• Erstatte de usunde, fedtholdige fødevarer med høj-protein og fiber-rige fødevarer. Købe grøntsager, magert kød, frugt og fedtfattige mejeriprodukter. Undgå fødevarer, der forårsager højt kolesteroltal som svinekød, slik og sodavand.

• Motion mindst tre gange om ugen i 60 minutter. Udføre aerobe øvelser som kører og gå to gange om ugen. Sørg for at få sved på panden. Udføre anaerob øvelser som yoga og vægtløftning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com