Tegn at du er overanstrengt

12/31/2011 by admin

Tegn at du er overanstrengt

Mens raking i timer på kontoret, er det nemt at gå overbord. Overbelastning kan negativt påvirke dit fysiske og mentale velbefindende ved at tilføje til dit stressniveau. Derudover er det svært at opretholde sunde relationer, når du er afhængig af at arbejde. Hvis du udviser tegn på overbelastning, Husk at arbejde er kun et aspekt af livet. Tage en afslappende hobby eller tilbringe mere tid sammen med venner og familie.

Søvnløshed og træthed

Når overbelastning, kan du ofte føler trætte; Du kan dog også have svært ved at falde i søvn på grund af en følelse af rastløshed. En afhængighed af koffein i løbet af arbejdsdagen kan yderligere forstyrre din søvnmønstre.

Hyppige sygdomme

Overskydende stress kan hæmme dit immunsystem evne til at forsvare din krop. Hvis du oplever en højere forekomst af sygdomme, kan du arbejder for hårdt. Vedvarende migræne og et fald i din sexlyst er yderligere fysiske symptomer af overbelastning.

Depressive stemninger

Overbelastning kan føre til følelser af håbløshed og irritabilitet. Disse stemninger vil manifestere sig i form af vrede udbrud og gråd. Kronisk stress kan bidrage til udviklingen af depression lidelser.

Angst

Overbelastning kan bidrage til angst, som du arbejder for at overholde tidsfrister og imponere din chef. Angst kan manifestere sig i form af muskelspændinger og en vedvarende følelse af edginess. Høj angst kan også føre til forhøjet blodtryk, som i sidste ende skader dit hjerte, blodkar og nyrer.

Hukommelsesproblemer

Kronisk stress kan have en negativ indflydelse på din hukommelse. Ifølge Franklin Institute begrænser en overdreven sekretion af stresshormoner din hjernens evne til at gemme og huske informationer. Hvis du har problemer med at huske detaljer, kan dette være et tegn på at du presser dig selv for hårdt på arbejdspladsen.

Ændringer i forbruget

Ændringer i en daglig vane kan være et tegn på overbelastning, så vær opmærksom på pludselige stigninger eller fald i din vægt. I tilføjelse, en afhængighed af alkohol og tobak, afslapning eller en over kan afhængighed af koffein for energi tyde på at du har brug for en ferie.

Anstrengte relationer

Hvis du bruger for meget tid på arbejde, vil du begynde at føle sig ude af trit med familie og venner. Hvis dine relationer føler mig anspændt og andre kommentere social tilbagetrækning, skære ned på din arbejdstid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com